hero
Bicsérdi-Fülöp Ádám 2022. január 20. 15:36
Keveset tudni az idei Halftime Show koncepciójáról, de a Pepsi már trailerrel lelkesít
Dr. Dre a tengerparton sétál, amikor egyszer csak a tengerből egy hatalmas zongora bukkan fel. Egyáltalán nem túlzó a félidei műsor trailere.

A Pepsi nagy erőkkel készül az idei Super Bowl félidei showjára, amely idén amolyan all star műsornak ígérkezik az előzetes hírek alapján. Az idei, február 13-án, Los Angelesben rendezett Super Bowl Halftime Show ugyanis a nyugati parti hiphop előtt tiszteleg olyan előadókkal, mint Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Mary J. Blige és Dr. Dre.

Arról, hogy maga a műsor hogyan oszlik majd meg az előadók előtt, keveset tudni, de a Pepsi már egy előzetessel hirdeti az eseményt. 

A film elég klasszikus script alapján született, hiszen a három percnél hosszabb videó arról szól, hogy Dr. Dre minden a showban fellépő sztárt Los Angelesbe invitál. Jó, ne legyünk igazságtalanok, a tengerből előbukkanó óriási zongora mellett sétálgató Dr. Dre jelenete legalább emlékezetes lett. 

A Pepsi azért is teper ennyire idén, mert a 2022-es döntő után lejár a 2012-ben megkötött szerződésük a Super Bowlt rendező NFL-lel. Így lehet jövőre már más szponzorálja a félidei műsort, hiszen a CNBC információi szerint az NFL szívesen megversenyeztetné újra egyik legértékesebb szponzorhelyét.