hero
Kreatív 2021. április 26. 15:09
Itt az idei CMA + Influ versenyünk kiírása!
2020 kemény volt, de a kihívások dacára is születtek nívós tartalmak. Ha úgy érzed, hogy ti is ilyet csináltatok, akkor nevezz!

Május 21-ig lehet nevezni a Kreatív CMA + Influ versenyére! 

CMA:

A CMA a márkázott tartalmaké: közösségimédia-aktivitásé, szponzorált cikkeké, rádió- és tévéműsoroké, podcastoké, csatornáké, külső és belső fogyasztóknak készült márkamagazinoké és egyéb megoldásoké. A teljes kategórialista itt olvasható.

Nevezhető bármely olyan médiatermék (pl. kiadvány, televíziós vagy rádiós műsor, videó, weboldal, blog, mikroblog, közösségioldal-csatorna, mobilapplikáció stb.), vagy médiatermék részlete (például cikk, műsorszám), amely 2020. május 16. és 2021. május 16. között került nyilvánosságra Magyarországon, illetőleg magyarországi közönségnek is lett szánva.
​Kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő pályázatok a versenyen nem indulhatnak.

Influ

A Kreatív harmadik alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét. Erre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

A versenyen minden Magyarországon bejegyzett ügynökség, illetve reklámanyagot készítő, azt publikáló vagy megrendelő egyéb cég indulhat. Bármely kereskedelmi vagy társadalmi célú hirdetés nevezhető, amely először 2020. május 16. és 2021. május 16. között került nyilvánosságra Magyarországon. A teljes kategórialista és a nevezési felület is errefelé található! 

Fontos! A CMA és az Influ is pontot ér a Kreatív Apex toplistán!