Kreatív 2021. október 13. 12:36
Indul a Felforgatók podcast negyedik évada
Október 13-án startol a bátor és sikeres magyarokról szóló podcast műsor, a Felforgatók negyedik évada. Az új szériában összesen tizenkét részt hallgathatnak meg az érdeklődők, az epizódokban Kadarkai Endre vendégei a sikerhez vezető rögös útról mesélnek. A Betone Studio podcastja hetente jelentkezik majd új epizóddal, többek között Geréb Ágnes, az apás- és az otthonszülés hazai úttörője, Linczényi Márkó zenész, S. Hegyi Lucia divattervező, Sallói István sportvezető és egykori válogatott labdarúgó, valamint Dr. Csókay András idegsebész története is megismerhető.

Az első epizód vendége a Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány igazgatója, Mérő Vera. A beszélgetés alatt szó esik a kezdetekről, az emberi jogokról és arról is, hogyan lett a nagy igazságérzettel megáldott kislányból egy vérbeli felforgató - olvasható a Betone közleményében. A házigazda az első három szériához hasonlóan a rádiós-tévés műsorvezető, Kadarkai Endre lesz.

„Ez az évad abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a vendégek között több megosztó személy is szerepelni fog, akik ugyan felforgatóknak számítanak a maguk területén, de nem csak tisztelőik vannak. Elhangoznak majd olyan mondatok, amik nem csak elgondolkodtatnak, hanem indulatokat is kiválthatnak" – mondta el Neizer Anita, a Betone Studio főszerkesztője.

A 4. évad első része október 13-től elérhető a nagyobb podcastos platformokon.