-fi- 2021. május 27. 12:51
Idén újra lesz TikTok-fesztivál az Akváriumban
A tavalyi kényszerű szünet után idén októberben második alkalommal rendezi meg a Follow Me Agency és az ArvaliCom a TikTOP Fest & Awards-ot a budapesti Akvárium Klubban.

A 2019-es (egybéként teltházas) TikTOP Fest & Awards az akkor még szárnyait bontogató, sokak által nem is ismert, de már közel milliós tini látogatói bázissal rendelkező TikTok nagy hazai ünnepe volt, a Kreatív is tudósított az eseményről.

Az eseményen jelen lesz Manuel, T.Danny, mellettük a legjobb hiphop táncegyüttesek művészei mérik majd össze erejüket – olvasható a közleményben. „Több tucat közönségtalálkozó, VIP programok, szépségshow-k, influencer Hyde Park, helyszíni vetélkedők, játékok, fotólehetőségek várják a résztvevőket a díjátadó és gálaműsor előtt, ahol idén minden fontosabb social média csatorna tehetségeit díjazza egy szakemberekből és neves influencerekből álló zsűri. 2019-ben 65.000 szavazatot adtak le a döntőbe került 42 versenyzőre” – teszik hozzá.

A tavaly etikai kódexet is kiadó és szülőmegőrzővel is előrukkoló rendezvény a hazai közösségi média értékeit is hagyományosan be kívánja mutatni. Idén egy egyelőre nem felfedett nemzetközi sztárvendéget is várnak, és egy játékos mobil app keretében ajándéktárgyakra vagy jegyre beváltható TikTOP érméket is lehet majd nyerni.