hero
Kreatív 2021. augusztus 30. 11:37
Gyertek megnézni egymást a Normafára!
Szeptember 2-án várunk a Back to Cool - Kreatív music showcase & szezonnyitóra.

Az utóbbi másfél évben a kreatívos rendezvények száma szerencsére nem csökkent, cserébe sokszor volt pixeles. Kicsit többet láttuk egymás tokáját, meg többször ordítoztuk kedélyesen, hogy SZIA, HALLLASZ? ITT VAGY VELÜNK? Jó volt ez így is, de azért az az igazi, amikor látjuk is egymást - épp ezért mindenki ürítse ki a naptárt szeptember 2-án estére (meg a másnap délelőtti meetingeket is érdemes nagyvonalúan kezelni), mert csapunk egy bulit a Normafán.

Van mit ünnepelni, az utóbbi másfél évben elég sok nemzetközi és hazai díjat lehetett bezsebelni, amire most tudunk majd élőben koccintani, elég sok karrierhírre lehet poharat emelni (házunk tájáról is), meg hát amúgy is meg kell nyitni az őszi szezont, csináljuk időben, hogy utána mindenki kedvére belefulladhasson a nagy projektekbe. 

Szóval szeptember 2., Normafa, csekkoljátok az eventet, és hozzátok a többieket is (a belépés ingyenes)! 

Táncoltató showcaserek:

+ OIEE
Kocsis Bence színes elektronikus projektje 2019-ben indult. A magyar underground szcénában producer-dalszerzőként, szervezőként, multimédiás művészként, a WOPO, Saverne és Window zenekarok énekeseként ismert.

+ Solére
Szigeti Zsófi Solére dalszerző, énekes. Elektronikus space-pop stílusra és izgalmas minimál hangszerelés re számítsatok. Solére az elmúlt években több bázisról viszi projektjét: 2018-ban Amszterdamba költözött, az ottani Zeneakadémián tanult, 2020 januárjától pedig Londonba sodorta az élet. Mindeközben itthoni karrierjét is nagy odafigyeléssel építi. 

+ Vanis
Sági Viktor már több mint egy évtizede építi a budapesti underground betonbiztos alapjait. Első komolyabb robbantása a 2007-ben megjelent Mekvárt Szleng trilógiához köthető. Oszlopos tagja volt az S10 kiadó és a Monday Session alapításának, éveken át zenélt az AKPH-ban, jelenleg aktív tagja a jazzbois és Amoeba zenekaroknak, a Slow Village élő produkciónak és számos egyéb formációnak. 2015-ben megalapította az Eelvated kollektívát, amin keresztül új, fiatal producereknek biztosít fellépési lehetőséget a budapesi klubéletben. 

+ Perrin
Palotai Soma szólóprojektjébe nézhetünk bele, élő formációja révén, a 2018-as Kikeltető programmal robbant be a köztudatba, azóta is neon-rózsaszínnel írja be magát poptörténelembe. Kicsit olyan mintha Rick James a 21. században született volna Budapestre, vagy mintha ő lenne a digitális korszakba ültetett Miami Vice. Live formációját most ráadásul 5 tagúra bővítette.

Borítókép: Fortepan - Normafa. A Palma Gumigyár reklámfotója, 1969