2016. október 19. 11:59
Ez az öltönyös kutya avatott korzót az Asia Centerben
Nemzeti színű kolbász, „állattitkár": a pláza ügynöksége ezt nagyon kimaxolta.

Majdnem tökéletes pr bombát dobtak a szerkesztőségre: egy öltönyös kiskutyával készített képekkel mondják el, hogy Kedvencek Korzója néven nyitottak valamit az Asia Centerben. Ez simán lehetne nagyon béna is, de az van, hogy pompásak a fotók és még a videó is oké, úgyhogy a kiskutya ezt megnyerte a Cluso reklámügynökségnek, akik a film készítői és az ötletgazdák. A terjesztés a PR Agent dolga.

Ráadásul átrágja a megnyitószalagot, ami nemzeti színű kolbász!

Az egyetlen homokszem a jól átgondolt tervben, hogy elsőre sajnos nem derül ki, mi az a Kedvencek Korzója, de a teljes sajtóanyagból már kiviláglik, hogy az állatbarát bevásárlóközpont elkeresztelte az egyik patika-terrarisztikai bolt-eledelüzlet folyosóját.

És igazából mindegy is, hisz öltöny van a kutyán!


Bemásoljuk az egész közleményt a szakma épülésére.

Állattitkár úr

Nemrégiben óriási örömhír érte a magyar állattársadalom tagjait, ugyanis az állatok világnapján megnyitotta kapuit az AsiaCenterben a Kedvencek Korzója! Az átadó ünnepséget megtisztelte jelenlétével Palántay Nagy Kázmér, az Állati Erőforrások Minisztériumának állattitkára, egyben a Kiskedvencek Országos Szövetségének elnöke. Elnök úr vállalta a nemzeti színű kolbász átrágását, majd a sajtó kérdésére elmondta, nem csak állattitkárként, de magánállatként is üdvözli a kezdeményezést, amely a gazdik életét is megkönnyíti.

Bár Palántay elnök úr eredetileg az állatok világnapján egy csatabárdot ásott volna el a macskaügyi állattitkárral, a programon csak szőrmentén jelent meg, hogy mielőbb mancsot rázhasson az AsiaCenter fogadóbizottságával. Az eseményen a környék összes két- és négylábúja részt vett. Megnyitó beszédében az állattitkár elmondta; mindig boldogan áll olyan kezdeményezések mellé, amelyek nagyban emelik a házikedvencek életszínvonalát és felelős háziállatként is fontosnak tartja, hogy a Kedvencek Korzója megkönnyítse a gazdik életét.