Nagy Zsolt 2021. június 10. 12:49
Enyedi András lett a Manna cégcsoport új ügyvezetője
Az új ügyvezető igazgató az IKO-tól érkezett, tájékoztatta közleményben a Kreatív szerkesztőségét a vállalat.

Azt írják: Enyedi András személyében olyan szakembert igazoltak, aki húsz éves médiapiaci tapasztalattal a háta mögött 22 televíziócsatorna indítását, fejlesztését és terjesztését irányította a közép-európai régió 11 országában, részt vett televíziós applikációk fejlesztésében, jártas az online médiaportfólió építésben, irányított kültéri reklámozással foglalkozó médiacéget, és alapító elnöke az első magyar E-sport Sportszövetségnek.

- Az eddigi munkám és feladataim során is mindig a fejlesztés, a progresszív és az adott piaci környezetnek leginkább megfelelő megoldások megtalálása volt a fókuszban, így motiváltan, izgalmas tervekkel és elképzelésekkel vágok neki a legújabb szakmai kihívásomnak. Mozgalmas időket él a médiapiac, ahol a közönség és a célcsoport elérése, figyelmének tartós elnyerése egyre nehezebb feladatot jelent a tartalomgyártóknak és a terjesztőcégek számára is. Ennek köszönhetően a piaci szereplők részéről intenzíven jelentkezik az igény a korszerű, kreatív és innovatív megoldások iránt, melyekkel több platformon és megfelelő tartalmi formátummal tudják elérni a megcélzott piaci szegmenst. A Manna Vision Media ezen elvárásoknak megfelelve kívánja alakítani jövőbeli tevékenységeit, hogy hirdetői partnereinket is ki tudjuk szolgálni a Manna FM-en és egy olyan médiaportfólión keresztül, mely biztosítja számukra a jelenleg hiánypótló, egyedi, hiteles és értékalapú megjelenést. Hisszük, hogy az embereket az utóbbi időben ért negatív élmények és impulzusok felerősítették bennük a boldogság, az öröm és a nyugodt élet iránti természetes vágyat. A Manna Vision Media őket szeretné kiszolgálni és inspirálni. – nyilatkozta új missziójáról Enyedi András, aki hozzátette, a legnagyobb szakmai kihívás a tartalomfogyasztó közönség megnyerése és elköteleződésének növelése a klasszikus értékek alapján álló, igényes, megbízható és az egész család számára kikapcsolódást nyújtó média tartalmak fogyasztására.

- A cél, hogy egy olyan üzletileg is életképes, értékalapú alternatívát mutassunk fel a fősodratú médiatermékek piacán, mely a mélyebb, elgondolkodtató üzeneteket, pozitív életszemléletet helyezi előtérbe, úgy, hogy szórakoztat és élményt nyújt. – tette hozzá a szakember, aki május 1-jén kezdte meg munkáját a Manna FM élén.

Enyedi András 2002-től az IKO cégcsoport leányvállalatinak vezetői pozícióit töltötte be, mások mellett 2002-2017 között az IKO Production Kft üzemeltetési igazgatója, 2006-2019 között az IKO Kábeltévé Kft ügyvezető igazgatója, a 2007-2019 között az IKO Poland Srl, a szlovákiai IKO Cable Srl, valamint az IKO Romania Srl ügyvezető igazgatója volt, 2009-2010 között az RTL Klub igazgatósági tagjaként is dolgozott. 2016 áprilisa óta az IKO Digital Kft (jelenleg PS-Online Media Kft) ügyvezetője, valamint 2017 decemberétől a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség elnöke, 2021. májusától pedig a Manna Vision Media ügyvezető igazgatója.