-fi- 2021. október 13. 15:55
Első alkalommal hirdeti meg sajtódíját a Heineken Hungária
Az idei téma a fenntarthatóság a hazai vendéglátóiparban és a gasztronómiában. Nevezési határidő: november 15.

A Heineken Hungária idén első alkalommal, hagyományteremtő jelleggel hirdeti meg a Heineken Hungária Sajtódíj pályázatát újságírók, szerkesztők, bloggerek, vloggerek és médiatartalom előállításáért felelős személyek számára - adta hírül a vállalat.

A versenyre 2021-ben a „Fenntarthatóság a hazai vendéglátóiparban és a gasztronómiában” témában várják a nevezéseket televíziós, rádiós, videós tartalommal, print vagy online újságcikkel, blog- vagy vlogbejegyzéssel, YouTube tartalommal, képriporttal vagy podcasttal.  

„Célunk, hogy reflektorfénybe állítsuk azokat a kezdeményezéseket és erőfeszítéseket, amelyek elősegítik, hogy Magyarországon is pozitív változások történjenek a fogyasztók és a cégek fenntarthatósági gyakorlatában” - olvasható a sajtóközleményben.

Pályázati anyagként a 2020. augusztus 1. és 2021. október 31. közötti időszakban publikált tartalmak nyújthatók be, melyek a fenntarthatóságot a vendéglátóipari szektor, a gasztronómia, illetve az agrárium szempontjából középpontba állító tartalmat publikáltak. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. november 15. 20 óra. A pályaműveket négytagú zsűri bírálja el, az eredményeket pedig 2022 januárjában hirdetik ki. 

Részletek ide kattintva.