hero
Kreatív 2021. július 16. 12:03
Ismét valódi kisvállalkozóval készített kampányt a Telekom - kampánybejelentő
A Telekom egy digitális kistermelő történetén keresztül mutatja be, hogy minden vállalkozás digitalizálható!
EZ EGY KAMPÁNYBEJELENTŐ, AMELYET NEM A KREATÍV SZERKESZTŐSÉGE, HANEM A KAMPÁNY KÉSZÍTŐI ÍRTAK. IDE KATTINTVA KÜLDHETSZ TE IS SAJÁTOT!

Mikortól / meddig fut a kampány, milyen felületeken:

A Telekom vállalkozóknak szóló nyári kampánya július elejétől augusztus végéig fut televízióban, közterületen, online- és social, valamint PR felületeken, illetve eladáshelyi eszközökön.

 

Kampánycél és stratégia:

A Telekom most már második éve vállal aktív szerepet a kis- és középvállalkozások helyzetének és elismerésének formálásában, így szeretne valódi segítséget nyújtani nekik. A valódi segítséget nyújtó üzleti partnerként való pozícionálás mellett a kampány célja az értékesítés támogatása, a vállalkozói készülékpark bővítése révén.

Milyen insightra épült a kampányt? Arra, hogy a vállalkozók már tudják, hogy a digitalizáció fontos, de annak ellenére, hogy a pandémia hatására sokaknál a fennmaradás eszközévé is vált, nem magabiztosak a digitalis eszközök és megoldások használatában: idegenkednek tőlük, nem tudják még a vállalkozás hosszútávú sikerének kulcsává tenni.

Kampányunkban azt demonstráljuk, hogy a Telekom hellobiznisz.hu oldalán megjelenő digitalizációs programjával, a D tervvel a vállalkozások magabiztosan a javukra fordíthatják a digitalizációban rejlő lehetőségeket. A D terv egy olyan - hívjuk úgy - tananyag, amiben a vállalkozóknak közérthető formában, lépésről-lépésre mutatunk be és teszünk lemásolhatóvá kisebb digitalis fejlesztéseket. Ezzel a tudásanyaggal és az ehhez szükséges készülékparkkal minden vállalkozót felvértezünk, hogy magabiztosan, okosan kovácsolhasson versenyelőnyt a digitalizációból.

 

A kampány/reklám fő üzenete:

A kampány image fázisában a fő üzenetünk: Minden vállalkozás digitalizálható! 

A kampány értékesítésösztönző kiterjesztésének üzenete: Fejleszd vállalkozói készülékparkod a Telekommal, válassz új készüléket, együtt több kedvezménnyel!

 

Kreatívkoncepció:

A Telekom immár második éve valódi vállalkozókkal együttműködve készíti el kampányait, valódi példák segítségével mutatja be a digitalizáció előnyeit és hasznosságát. A nyári kampányunk főszereplője Koletán Gergő, kistermelő, akinek történetén, kétkezi munkája és a digitális eszközök használatának párhuzamán keresztül mutatjuk be, hogy minden vállalkozás digitalizálható.

Gergő korábban kizárólag magánszemélyek részére, vásárokon és rendezvényeken értékesítette termékeit, majd a Covid időszak alatt tért át webshopon keresztüli értékesítésre. Ennek köszönhetően nemcsak túlélni tudta az időszakot, hanem ügyfélkörét bővítette is. De Gergő azonban itt nem áll meg, a kampányidőszak alatt továbbfejleszti webshopját, a Telekom HelloBiznisz digitálizációs programja segítségével, példájával pedig vállalkozó társait is inspirálja.

A kampány részeként, D terv néven a hazai KKV-k digitális fejlődését segítő programot indítunk a Hello Biznisz edukációs platformunkon. A D tervek segítségével a vállalkozók maguk is véghez tudnak vinni kisebb digitális fejlesztéseket, ehhez tulajdonképpen nem kell mást tenniük, mint lemásolni egy

vállalkozás már megvalósult fejlesztését, amit szakértőink segítettek könnyen követhető lépésekre bontani.

“A Telekomnál hiszünk abban, hogy a digitalizációval mindenki előrébb léphet, és minden vállalkozás digitalizálható. Ezért indítottuk el a Telekom Hello Biznisz D terv digitalizációs programot, amely a kkv-k számára könnyen testre szabható, gyakorlatias segítséget ad.” - mondta Szabó Béla.

 

Érdekesség, behind the scenes:

“A Telekom reklámfilm forgatása egy hihetetlen jó élmény volt számomra. Minden percét élveztem. Igaz semmi színészi tapasztalattal nem rendelkezem, de az egyszerű és érthető instrukciókat követve könnyedén és szórakoztatóan sikerült teljesíteni a kéréseket, leforgatni a kívánt snitteket. A végeredmény pedig magáért beszél, és már most rengeteg megkeresés érkezett be a kampány indulását követően, sok-sok gratuláció, óriási öröm és megelégedettség” - Koletán Gergő

A reklámok:

A megtekintéshez jelentkezz be a jobb felső kis figuránál! A regisztráció ingyenes!

A TELJES CIKK CSAK ELŐFIZETŐINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ. KÉRÜNK, LÉPJ BE A FELHASZNÁLÓNEVEDDEL!