hero
Kreatív 2021. június 14. 15:24
Egyperces novellák az OTP új kampányában
Szabó T. Anna, Lackfi János és Dániel András is szerepelnek a kisfilmekben.
EZ EGY KAMPÁNYBEJELENTŐ, AMELYET NEM A KREATÍV SZERKESZTŐSÉGE, HANEM A KAMPÁNY KÉSZÍTŐI ÍRTAK. IDE KATTINTVA KÜLDHETSZ TE IS SAJÁTOT!

Mikortól meddig fut a kampány, milyen felületeken:

 Május 26. és június 26. között lehet találkozni a kampányhoz készült videókkal főként social felületeken, de a youtube-on is el lehet őket csípni. Az irodalmi alkotásokat pedig a Könyves magazin online hasábjain tudjátok olvasgatni.

Kampánycél:

Az OTP sokszínű lakásmegoldásait – hitelkonstrukciók lakásvásárláshoz, felújításhoz és bármilyen egyéb lakáscélhoz – szeretnénk a kampánnyal kommunikálni.

A kampány/reklám fő üzenete egy mondatban összefoglalva:

 Amit el tudsz képzelni, az OTP-vel meg is fogod tudni valósítani.

Kreatívkoncepció:

Belevágni egy lakásvásárlásba, de akár egy kisebb felújításba is mindig nagy lépés az életünkben. Szerettünk volna rávilágítani arra, hogy nem is olyan ijesztő megtenni ezt a lépést, ha elég fantáziánk van ahhoz, hogy elképzeljük, mit szeretnénk otthonunkba.

A Könyves Magazin stábjával együttműködve megkértünk hát három kiváló kortárs magyar írót, Lackfi Jánost, Szabó T. Annát és Dániel Andrást, hogy akárcsak egy fehér lapot, ezúttal egy fehér szobát töltsenek meg rövid történetekkel, melyek segítenek beindítani az olvasók fantáziáját és inspirálni őket arra, hogy megtegyék a következő lépést új otthonuk felé. Hiszen képzeletük segítségével előbb terveket szövögethetnek, melyek megvalósításához, ha pénzügyi segítségre lenne szükségük, számíthatnak az OTP Bank sokszínű megoldásaira. Az egyperces novellák népszerűsítéséhez a történetek megírása után interjút készítettünk az írókkal egy teljesen üres, fehér szobában. Ezekben arról kíváncsiskodtunk, hogyan állnak neki az alkotásnak, mi inspirálta történetüket. A miniinterjúk végén az írók által elképzelt világ is megjelenik a fehér szobában.

A reklámok:

 

Lackfi János egy párkapcsolati drámát vizionált a szobába, olvassátok el a sztorit, a videót pedig nézzétek végig!

Könyves magazin, novella

Szabó T. Anna azzal a gondolattal játszott el, hogy az az igazán a miénk, aminek árnyéka van. Így kirajzolódó árnyékok segítségével mesélte el a szoba történetét. Olvassatok, nézzetek!

Könyves magazin, novella: 

Dániel András pedig azt a pillanatot ragadta meg, amikor Holicska Csilla Annamária hosszú évek után, végre birtokba vesz egy saját külön szobát, melynek egyetlen biztos lakója a fűzlevelű fikusza. Ezt is megéri elolvasni!

Könyves magazin, novella:

 

A TELJES CIKK CSAK ELŐFIZETŐINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ. KÉRÜNK, LÉPJ BE A FELHASZNÁLÓNEVEDDEL!