hero
Kreatív 2021. június 14. 15:46
A szurkolás mindannyiunkat összeköt – hirdeti új kampányában a Telenor
A szurkoláshoz kapcsolódó integrált kampánnyal rukkolt elő a Telenor, a nyári sportszezonra időzítve aktuális kommunikációját. Ebben az Artificial Group volt a márka segítségére.
EZ EGY KAMPÁNYBEJELENTŐ, AMELYET NEM A KREATÍV SZERKESZTŐSÉGE, HANEM A KAMPÁNY KÉSZÍTŐI ÍRTAK. IDE KATTINTVA KÜLDHETSZ TE IS SAJÁTOT!

Kampánycél:

„2021 nyara izgalmas sporteseményeket tartogat a számunkra. Az egész ország egy emberként szoríthat a sportolóink sikereiért európai- és világversenyen egyaránt, és az, hogy egy a csapatunk, annyi jót hoz ki belőlünk. A kampányunk célja, hogy minél több embert egyesítsünk a közös szurkolás nagyszerű élményében.” - meséli a kampány hátteréről Tóbiás Réka, a Telenor senior kampányvezetője.

A kampány fő üzenete:

Különbözőek vagyunk, de egy valami biztosan közös bennünk: hogy a magyar csapatnak szurkolunk - és ez összeköt bennünket. A 100 GB adatot tartalmazó Hiper tarifákkal pedig te is részese lehetsz a szurkolói közösségnek, amikor és ahol csak szeretnéd.

Kreatívkoncepció:

„A hétköznapjainkban sajnos számos kisebb-nagyobb konfliktusforrás ver éket közénk. Van azonban néhány olyan ügy, ami mégis képes összehozni minket, az egyik legerősebb ezek közül pedig a magyar csapat iránti rajongás.” - világít rá a kreatív koncepció alapjául szolgáló insightra Horváth Gergő, az Artificial Group kreatív igazgatója. „Ezt tovább gondolva pedig már szinte adta magát az ötlet: egyesítsük az embereket a szurkolás felemelő érzésében, mert ha félretesszük a különbözőségeinket, nagyszerű dolgok várnak ránk.” – folytatja. Erről szól a kampány TVC-je is, rámutatva, hogy a magyar sportolók közös biztatása hogyan segít felülemelkedni a mindennapi különbözőségeinken.

Érdekességek:

A kampányhoz kapcsolódik egy izgalmas aktiváció is, méghozzá egy országos rekordkísérlet formájában, amely ha sikerül, kézzelfogható bizonyítékkal támasztja majd alá a kampány központi gondolatát, miszerint a közös szurkolás és az összefogás nagyszerű dolgokra tesz képessé bennünket. A rekordról nemsokára újabb részletekkel jelentkezünk, addig is jó közös szurkolást kívánunk mindenkinek!

Alkotók listája

A TELJES CIKK CSAK ELŐFIZETŐINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ. KÉRÜNK, LÉPJ BE A FELHASZNÁLÓNEVEDDEL!