hero
Kreatív 2022. április 12. 15:10
A Barátok közt volt színésznője, az ápolóként dolgozó Németh Franciska elindította a surgossegi.info-t
Az ügyelet és gyógyszertárkereső oldal célja, hogy az adott probléma gyors kezelésére alkalmas legközelebbi intézmény megmutatásával, a várakozási idők csökkentésével országszerte segítse a járóbetegek ügyeleti ellátásának gördülékenységét, és tehermentesítse az egészségügyi dolgozókat.
EZ EGY KAMPÁNYBEJELENTŐ, AMELYET NEM A KREATÍV SZERKESZTŐSÉGE, HANEM A KAMPÁNY KÉSZÍTŐI ÍRTAK. IDE KATTINTVA KÜLDHETSZ TE IS SAJÁTOT!

Mikortól meddig fut a kampány, milyen felületeken: 

Április 12-től két hónapig, social media felületeken (Facebook, Instagram) és YouTube-on futó kampány.

Kampánycél: 

A surgossegi.info weboldal népszerűsítése, hogy segítségével, akinek szüksége van rá, mihamarabb hozzájuthasson a szükséges egészségügyi ellátáshoz.

A kampány/reklám fő üzenete: 

Elindult a surgossegi.info, hogy az orvosi segítséget igénylő problémák gyors, szakszerű kezelésére alkalmas legközelebbi intézmény megmutatásával országszerte segítse a járóbetegek ellátásának gördülékenységét.

Kreatívkoncepció: 

Tudjuk, hogy milyen érzés, ha egy szeretted vagy te magad orvosi ellátásra szorulsz, de hirtelen nem tudod hova fordulj.

Tudjuk, hogy ha egy betegséggel kapcsolatban keresel információt az interneten, akkor számtalan ellenőrizetlen forrásból származó találatod lesz.

Tudjuk, hogy nehéz eligazodni az egészségügy útvesztőiben, amikor fáj valamid és kiszolgáltatottnak érzed magad.

Azért hoztuk létre a surgossegi.info-t, hogy segítsünk neked, ha azonnali orvosi ellátásra van szükséged.

Mi a célunk?

Az oldal célja, hogy segítségével mihamarabb hozzájuss ahhoz az egészségügyi ellátáshoz, amire szükséged van.

A surgossegi.info használatával – adataid megadása után – egyből a megfelelő kórházba vagy ügyeletre tudsz menni, mellyel jelentősen csökkentheted az időt, amit ellátás nélkül töltesz.

Nincsenek felesleges utak, így a leghamarabb jó kezekbe kerülhetsz, ráadásul segítesz is az ott dolgozóknak azzal, hogy tehermentesíted őket, amennyiben problémád nem igényel azonnali ellátást.

Az oldalon található gyógyszertár kereső segítségével megtalálhatod a hozzád legközelebb eső, nyitva lévő patikát is.

Te mit tudsz tenni?

Hiszünk abban, hogy a magyar egészségügyben dolgozók minden nap maximális teljesítményt nyújtanak azért, hogy te gyógyultan távozhass a kórházból a kezelés végeztével.

Ugyanakkor sokan fordulnak a sürgősségi ellátáshoz akkor is, amikor panaszuk nem igényelne azonnali orvosi beavatkozást.

Kik vagyunk?

A surgossegi.info a GyermekSOS gyerekügyelet-kereső "nagytestvére". Így a csapat egy részét is az ottani stáb alkotja. Ezen felül együttműködünk az Országos Mentőszolgálattal, hogy mindig naprakész, a legmagasabb szakmai standardoknak megfelelő információkat adjunk át nektek.

Sokszor merült fel kérdésként a GyermekSOS vonatkozásában, hogy ilyen ügyeletkereső a felnőttek számára miért nincs, pedig hatalmas igény lenne rá.

Így leszűrtük a korábbi tapasztalatokat, országosan elérhetővé tettük és megcsináltuk a surgossegi.info-t.

Ha érdekelnek a reklámok, a werkfotók és az alkotók listája, regisztrálj ingyenesen a kreativ.hu-n!

A TELJES CIKK CSAK ELŐFIZETŐINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ. KÉRÜNK, LÉPJ BE A FELHASZNÁLÓNEVEDDEL!