hero
Kreatív 2022. február 13. 02:30
Életmódpodcast-sorozatot indít a Bonduelle
A Bonduelle a növényi táplálkozás nagyköveteként és a tudatos életmód támogatójaként új életmódpodcastot indít Nem beszélünk zöldségeket! címmel.
EZ EGY PROMÓCIÓS MEGJELENÉS

A Bonduelle Nem beszélünk zöldségeket! című új életmódpodcast sorozata az egészséges, tudatos táplálkozáson túl a fenntartható életmóddal, a testi-lelki egészség megőrzésével, a mozgással, a természetközeliséggel, valamint a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseket járja körül. Az új sorozat műsorvezetője Tatár Csilla, vendégei pedig a szakterületük elismert képviselői: Almási Kitti klinikai szakpszichológus a belső egyensúly megtartásának lehetőségeiről, Kohlné Papp Ildikó pszichológus, dietetikus a táplálkozás lelki vonatkozásairól, Dúll Andrea az ember és környezete közötti lelki viszonylatokról, Szöllősi Réka élelmiszerpolitikai szakértő a fenntartható növénytermesztés lehetőségeiről, Kiss-Szabó Eszter, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetője a környezettudatos mindennapokról, míg Almásy Csilla gyógytornász a mozgás szerepének fontosságáról, Vrábel Krisztina az egészséges és szénhidrátszegény étrendről, Fancsikai Eszter saját és gyermeke veganizmusáról, Trokán Nóra pedig a természetközeli életmódról beszélget a műsorban. 

A most induló podcast a Bonduelle életmódprogramjának első eleme. Az egészséges, tudatos étrendet és életmódot a Bonduelle most bevezetett új terméke, a teljes egészében természetes növényi összetevőket tartalmazó Good Lunch is támogatja. 

Az új podcast-sorozattal a vállalat szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az egészséges, tudatos táplálkozás nemcsak a saját egészségünk megőrzése, de egy kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, valamint egy sokkal környezettudatosabb és fenntarthatóbb életmódnak is az alapja. Az epizódok a Spotify, az Apple és a Google podcast felületein, valamint a Bonduelle honlapján érhetőek el.