hero
Kreatív 2021. augusztus 23. 14:05
Designerek, figyeljetek, megvan az RGB végső nevezési határideje
Szeptember 10-ig várjuk a pályázatokat, a normál határidő augusztus 27. Jelentkezzetek a Kreatív nagy designversenyére, amíg lehet!

Közeleg az RGB pályázati időszakának végső határideje: szeptember 10 péntekig adhatjátok be a munkáitokat 
 

  • Arculat, branding
  • Digitális design megoldások
  • Televíziós design
  • Print design
  • Event design (digitális és offline)
  • Designelemek (digitális és offline) és
  • Service design

főkategóriákban. 

Az RGB-re 2020. augusztus 31. és 2021. augusztus 27. között elkészült, itthon bemutatott projektekkel lehet nevezni, bármilyen Magyarországon bejegyzett cégnek, tervezőirodának, kommunikációs ügynökségnek, grafikusnak, tervezőnek vagy felsőfokú suliba járó diáknak.

A zsűri elnöke idén is Vargha Balázs egyetemi docens lesz, aki a MOME Média Intézetének igazgatója; új zsűritag Brunszkó László, alias Nikon One, illusztrátor és graffiti művész; Benesch Ferenc, aki sok minden más mellett nyolc éven keresztül volt a Ogilvy Hungary vezető kreatív igazgatója; Kovácsik Bence, a Faraway Design stúdió kreatív vezetője; illetve Orémus Eszter, aki a termékekért felelős marketing manager az RGB-t szponzoráló LG Electronics-nál.

A zsűri visszatérő tagja lesz Bethlen Júlia, a Forbes művészeti vezetője, szabadúszó; Balkányi Nóra, a Kreatív szerkesztője; Hangyás Gergely, Design & UX Manager a Bitrise-nál; Fogarasy Tamás, Exalt Interactive Managing Partnere; Krémer Julianna, a Kreatívot is kiadó PPH művészeti, tartalmi és Sales Business Unit vezetője;  és Kun Judit a BOLDX Strategic Design Leadje és partnere.

Minden nevezéssel, zsűrizési szempontokkal vagy pontszerzéssel kapcsolatos infót megtaláltok az RGB oldalán, itt.

Ha gyűjtenétek kedvet vagy jótékony inspirációt, épp nemrég hirdettek ki magyar Red Dot-díjasokat (a Red Dot a Kreatív Apex designlistáján előkelő súlyozással szerepel), de végigpörgethetitek a tavalyi RGB-díjazottakat is.