hero
2015. május 05. 16:19
Beszól az olvasóknak a Bookline új kampánya
Ugyan nem ítélkeznek, de mégis. Saját kedvenceit is közzéteszi majd. 

Elindult a Bookline új kampánya, amelyről saját maguk állítják, hogy a könyvkereskedés "megrázza magát és előveszi karakteresebb arcát". Emellett az ingyen szállítást kommunikáló első etap után a hangnem nemcsak egy hónapig lesz jelen, a Bookline mostantól erőteljesebb hangnemre vált, rendszeresen közzéteszi saját kedvenceit szubjektív, tematikus listái segítségével, de számos más területen is karakteres szerepvállalásra készül - ahogy írják.

Ugyanis a Bookline oldalán innentől kezdve nemcsak értékesítési sikerlistákat találunk, hanem személyes és szubjektív ajánlókat, egyedi válogatásokat a legkülönbözőbb szempontok alapján: mik a legszebb könyvborítók, a kedvenc életrajzi regények, a legizgalmasabb önéletrajzok, de a kampány nehezebb témákat is körüljár majd. Az ajánlólisták mögött a Bookline kedvenc íróit, illetve a KönyvesBlog és a WMN magazin személyes ajánlóit találhatjuk.

A márka tavaszi kampányának plakátján Brunszkó László (NIKONONE) graffiti/street art festő szerepel, akit Talabér Géza fotós fényképezett.

Az indulás hónapjában a Bookline ingyen házhozszállítással indít, a továbbiakban pedig együttműködést tervez magyar képzőművészekkel a márka további megújításán, tartalommal való megtöltésén. Első lépésként a fiatalokat megcélzó kiegészítő termékekkel, kreatív üzenetekkel ellátott notesszel és táskával indul a megújulás. A kampány art directora Unger Zsolt, copywriter Radovics Péter, a fotókat Talabér Géza készítette.