BFÁ 2021. szeptember 23. 17:28
Bakonyi Alexa és Lakner Zoltán története is szerepel az Egyszer lent új évadában
A Generali által szponzorált podcast új évadának első vendége Zsiga Melinda volt.

Indul a történetmesélős Egyszer lent podcast új évada nyolc résszel,  amelyekben Lovas Rozi vendégei életük legsötétebb pillanataiba avatják be a hallgatókat, elárulva azt is, hogyan sikerült visszatérniük a gödör legmélyéről. 

A Betone Studio podcastja kéthetente jelentkezik majd új részekkel, amelyekben többek között Bakonyi Alexa, Lakner Zoltán és Feledi Nóra történetét is megismerhetjük, az első epizód vendége pedig a K1-es és többszörös kick-box bajnok Zsiga Melinda volt.

Zsiga Melinda

Zsiga Melinda a legnagyobb pofonokat nem a ringben, hanem az élettől kapta. Melindát édesanyja a születése után a kórházban hagyta, majd előbb állami gondozásba, onnan pedig nevelőszülőkhöz került. Három családnál is megfordult: volt, ahol verték, vagy éppen nem adtak neki enni, miközben roma származása miatt is megaláztatások érték. Az egyik családtól azért kellett mennie, mert a kirekesztő nagymama nem tudta őt elviselni.

A harmadik befogadó családnál azonban végre jobbra fordult az akkor kilencéves kislány sorsa és az iskolai kézilabda, majd később, az egyetem után a kick-box jelentették számára a kitörési lehetőséget. Mára lassan abbahagyja az aktív sportolói karrierjét: jelenleg edzőként is dolgozik, és egy olyan közegben van nap mint nap, ahol szeretik a tanítványai és a származása senkit sem érdekel.