-fi- 2021. október 25. 15:38
Átadták a TikTop Fest & Awards díjait
Az év youtubere a Fókuszcsoport, az év tiktokkere Sápi Vivi lett, de ezen kívül még rengeteg díj talált gazdára.

A díjpályázat zsűrijének munkájában idén három kommunikációs és influencer ügynökség, a FollowMeAgency, az ArvaliCom, a NuHeadz vezetői, Geri Katalin, Karvalics Attila és Gál András, valamint a TikTOP szervezői nevében Pakai Ádám, az influencer szcénából Szirmai Gergely, Szender Milán és Szabyest, a médiából pedig Verebély Marcell, az RTL Klub kreatív producere vett részt.

A zsűri döntése alapján év YouTube felfedezettje a Mivanaveled Show lett, az év TikTok felfedezettje Szolnoki Tímea (Csimcsi).  A szoros verseny és a rajongók szavazatai alapján e két kategóriában különdíjat is kiosztott a zsüri, ami a tiktokkereknél Komjáthi Csabinak, a youtubereknél Sávlekötőnek jutott. 

Az Instagram közönségkedvence idén Halmosi Viki, a Youtube-é iRon Channel, míg a TikToké Balogh Balázs. Az év Twitch streamerévé a TheVR-t választották. 

Az év youtubere a Fókuszcsoport, az év tiktokkere Sápi Vivi lett, akinek kategóriájában Radics Zsombor, a két évvel ezelőtt felfedezett tehetség is különdíjat kapott a közönség szavazatai alapján. Az év ismeretterjesztője ApaApu lett, míg a legnépszerűbb shitpost tartalomgyártó Varga Irén. Az X-faktor különdíját NEMAZALÁNY x SOFI kapta, az év külföldi tartalomgyártója egy Kaliforniában élő magyar lány, Livi Lathan lett. Az év influencer csapata a Crewflix.