2019. február 14. 13:26
A Coca-Colát és a Zing Burgert reklámozza közös klipjében Odett és Marsalkó Dávid
Kijött a két popszenész közös számának Valentin napi klipje.

"Hol vagy jégkocka? Egy kóla felnyitva!" - hangzik el el Odett új számban, amelyben Marsalkó Dávid vendégszerepel a Halott Pénzből. A klipben szereplő lány, némileg önironikusan, belekacsint a kamerába, amikor felnyitja a Coca-Colát az idézett résznél. Később a Zing Burgernek is megjelenik a klipben, épp amikor a két fiatal a sültkrumplival bolondozik.

A Holnapig című szám két fiatalról szól, akik kedvelik egymást, és együtt töltik az estét Budapesten. A Coca-Cola közleményéből kiderül az is, hogy a klipben látható karaktereket Polgár Odett találta egy közösségimédia-oldalon, és ő kérte fel őket a szerepre.

A klip nem véletlenül Valentin napon jelent meg. "Mialatt a szerelmespár végigrandizza Budapestet, jól bemutatják azt is, hogy a legboldogabb percekhez semmi másra nincs szükség, csak annak a társaságára, akivel jól érezzük magunkat, és egy kis humorra és spontaneitásra. Plusz egy üveg Coca-Cola italra!" - olvassuk. Amúgy Wiz Khalifa legutóbbi száma is egy Oreo-reklám volt.

Odett és Marsalkó Dávid új közös klipje lent tekinthető meg. A rendezője Rónai Domonkos volt, a zenei producer pedig Monkeyneck.