-fi- 2021. április 30. 11:53
A Wavemaker Hungary nyerte a Schindler globális tenderét
A világ egyik legnagyobb felvonó- és mozgólépcső-gyártó vállalata a globális kommunikációs stratégiájának megtervezésére keresett partnert.

A Wavemaker Hungaryt választotta a mozgólépcsőket és felvonókat gyártó Schindler genfi központja a márka globális kommunikációs stratégiájának megtervezésére – tájékoztatta a Kreatívot az ügynökség.

A Schindler genfi központja az egyedi kreatív megközelítése és kommunikációs stratégiája miatt választotta partnerének a Wavemaker Hungaryt, külön kiemelve, hogy döntésükben fontos szerepet játszott az a széles látókör, amit az ügynökség „Media. Content. Technology.” megközelítése ad. A közös munka már megkezdődött, 2021-től a márka stratégiájáért és kommunikációjáért a magyar Wavemaker felel.

A svájci központú Schindler konszern a mozgólépcsők, mozgójárdák és felvonók piacának egyik legnagyobb szereplője, több mint 100 országban vannak jelen, termékeikkel naponta 1,5 milliárd embert szállítanak. „A nemzetközi piacon megbízhatóságáról és kitűnő minőségéről ismert márka az innováció területén is élen jár: a mára már kötelező okosmegoldásokon túl olyan kihívásokra is modern megoldásokat fejlesztenek, mint az eszközök fertőtlenítése és higiénikus használata a járványhelyzetben” – írják a közleményben.