-fi- 2021. június 08. 11:37
A foci-Eb hazai médiatámogatója lesz a Rádió 1
A Rádió 1 lett a Labdarúgó Európa-bajnokság budapesti médiatámogatója (az UEFA megfogalmazásában local supporter of host city). A rádióadón a következő hetekben jegyeket lehet majd nyerni a hazai meccsekre, és hivatalos ajándéktárgyakhoz, nyereményekhez is juthatnak a hallgatók. Az adásban és a rádió közösségi média felületein extra tartalmakat kapnak majd, és a Városligeti Műjégpálya területén felállított hivatalos szurkolói zónában is jelen lesz a Rádió 1.

A műsorvezetők folyamatosan feltűnnek majd Eb–hez kapcsolódó helyszíneken, így a stadionban vagy a torna hivatalos szurkolói zónájában, a budapesti Városligeti Műjégpályán is. 

A foci-Eb témaként az adásban és a közösségi felületeken is visszaköszön, a rajongók olyan tartalmakat kapnak, amelyek csak a rádió felületein lesznek elérhetőek. Követik majd „az izgalmasabb fordulatokat, de akár az UEFA egyik nagykövete, Thierry Henry vagy Luís Figo is felbukkanhat valamelyik felületen vagy műsorban” – olvasható a rádió közleményében.

A Rádió 1 stábja végigköveti majd az Eb eseményeit, mind a stadionból, mind pedig a hivatalos szurkolói zónából videós tartalmakat szolgáltatva a hallgatóknak.