Kreatív 2021. április 27. 15:34
A Createam és a HD Marketing nyerte a Book24 tenderét
A Book24 digitális marketing ügynöksége korábban a Markweb volt.

A Kreatívnak eljuttatott közleményükben az írják, a Book24 hat ügynökség meghívásával bonyolított lett ügynökségi tendert. 

A tender eredményeképpen a cég kampányainak és weboldalának kreatív munkáit, valamint a teljes körű webfejlesztést a Createam látja el, míg a keresőoptimalizálást, a tartalommarketinget és a PPC kampány menedzselést a HD Marketing végzi. A Book24 digitális marketing ügynöksége korábban a Markweb volt.

„Annak érdekében, hogy átfogó képet kapjunk az online marketingben jártas ügynökségek munkájáról és gondolkodásmódjáról, hat ügynökséget hívtunk meg, eltérő háttérrel és szolgáltatási fókusszal. Olyan ügynökséget kerestünk, amely komoly e-kereskedelmi tapasztalattal hozzá tud járulni webáruházunk és közösségi médiafelületeink kreatív, tartalmi és technológiai fejlesztéséhez; adatvezérelt marketing megoldásokkal a leghatékonyabb értékesítés támogatást tudja nyújtani ambiciózus céljaink elérésében. Végül a feladatokat két ügynökség között osztottuk meg.” – nyilatkozta Kis Éva, a cég marketing vezetője.