-fi- 2021. október 13. 10:36
A Campaign volt főszerkesztője az idei Epica Awards zsűrielnöke
Claire Beale 20 év után távozott tavaly a brit reklámos szaklaptól, ezt követően saját platformot alapított The Creative Salon néven.

Az Epica Awards reklámverseny megnevezte zsűrielnökét: A brit reklámos lap, a Campaign főszerkesztői pozíciójából két évtized után 2020-ban távozott, tavaly októberben The Creative Salon néven új platformot építő Claire Beale fogja vezetni a kizárólag újságírókból álló zsűrit.

A nemzetközi verseny nevezési határideje október 22., az ünnepélyes díjátadót december 9-én tartják. 

A hír kapcsán Beale elmondta: “Kevés ember néz meg annyi reklámot, kevesen beszélnek róluk annyit és elemzik őket ebben az iparágban, mint az újságírók, akiknek az a munkájuk, hogy a kreativitásról írjanak. És kevés ember annyira objektív, mint mi. Ezért olyan különleges az Epica, és ezért olyan fontos a vállalatoknak, hogy nyerjenek itt. Nagyon büszke vagyok, hogy én elnökölhetem idén a zsűrit”.

Claire Beale (forrás: Epica Awards)

Mark Tungate, a verseny egyik igazgatója hozzátette: "Újságíróként és a The Creative Salon alapítójaként, aminek célja a kreativitás bemutatása és a jövő generáció kreatív tehetségeiről való gondoskodás, Claire tapasztalata és szenvedélye az ideális zsűrielnökké emeli a szemünkben."

A 2021-es Epicán a tavalyi év nehézségei miatt egy évvel kibővítették a nevezési periódust, ennek értelmében a 2019. július 1-je után megjelent alkotásokkal lehet jelentkezni a versenyre

Az Epica Awards szeptemberben rúgta be jópofa reklámkampányát a nevezési időszak startjával párhuzamosan, itt írtunk róla részletesen.

Disclaimer: A Kreatív az Epica Awards médiapartnere.