Nagy Zsolt 2021. július 21. 11:59
A 24.hu-tól érkezik az RTL új híroldalának vezetője
Bordás Gábor a közélet rovattól igazol át az RTL hamarosan indulú hírszájtjához

A költözésük után újabb változtatást jelentett be az RTL Magyarország. Korábban már lehetett tudni, hogy ők is beszállnak az internetes hírpiacba és saját híroldalt indítanak, azonban részleteket akkor még nem közöltek.

A Media1 információi szerint megvan, hogy ki fogja vezetni az újonnan induló portált: a jelenleg a 24.hu közélet rovatának rovatvezető-helyettesi pozícióját betöltő Bordás Gábort szemelte ki magának a csatorna.

A Media1-nek Kotroczó Róbert, a csatorna hírigazgatója megerősítette, szerinte Bordás személyében egy nagy szakmai múlttal rendelkező médiaszakember érkezik főszerkesztőként az RTL Magyarországhoz.

"A megújuló rtl.hu videós hírsite szerkesztősége szervezetileg a hírigazgatósághoz tartozik, követi annak szakmai és etikai normáit, és továbbra is függetlenül és pontosan tájékoztat Magyarország és a világ legfontosabb közéleti eseményeiről. Szórakoztató szerepe változatlanul hangsúlyos marad, és továbbra is kínál majd az RTL Magyarország műsoraihoz kapcsolódó videós tartalmakat is. Az új főszerkesztő lendületet és szaktudást hoz, hogy az RTL Magyarország hírei digitálisan is elérjenek minden érdeklődő olvasót”. - nyilatkozta a hírigazgató a Media1-nek. 

Azt, hogy a csatorna mikor indítja el a híroldalt, egyelőre nem tudni.