hirdetés
hirdetés
hirdetés

West Balkán, social media, Barcelona

A tavalyi év után ismét megrendezi szakmai napját a MARESZ. Az eseményen a szakmát érintő változatos témákról esik majd szó. Külföldi előadó is lesz.

hirdetés

Március 29-én a budapesti Danubius Hotel Heliában rendezi meg a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MARESZ) 2011-es, a tavalyi után második szakmai konferenciáját. A MARESZ Nap névre keresztelt eseményen délelőtt 10-től késő délutánig tartó előadásokon és pódiumbeszélgetéseken vitatják meg a szakmát érdeklő különböző témákat.

A teljesség igénye nélkül: szó lesz a közösségi média és a rendezvények kapcsolatáról, a biztonságos rendezvényszervezésről a West Balkán tragédia kapcsán, az állami szerepvállalásról a rendezvényszervezésben, a környezettudatos rendezvényszervezésről és a rendezvények 2011-es adózási és ÁFA-változásairól. Az előadók között szerepel Ayri Garrigosa, a Barcelona Convention Bureau vezetője, aki arról fog beszélni, hogy hogyan lehet egy várost vonzóvá tenni a MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) piacon. Az eseményen adja át a MARESZ-díjat Ganczer Gábor, a szövetség elnöke.

A szövetség egyik legfontosabb célkitűzése az eseménnyel, hogy fórumot biztosítson a vélemények, kérdések, javaslatok számára. Ezt mind az előadók – előadásuk keretében és a későbbi beszélgetés során –, mind a hallgatóság tagjai megtehetik, hiszen mindenkinek módja nyílik interaktív módon bekapcsolódni a programba, mely részletesen is olvasható a szövetség honlapján.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés