hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tagozatvezetőt választott a DIMSZ

A DIMSZ elnökségébe való beválasztása után most a  szövetség emailmarketing tagozatának vezetőjévé is megválasztották Dely Gábort, az Allegro Group senior e-dm és crm-specialistáját.

hirdetés

Dely Gábor szakmai pályafutását a BBDO Budapestnél kezdte, ahol account executive-ként print, internet és outdoor kampányok koordinálásával, valamint email- és bannerfejlesztésekkel foglalkozott. Legfontosabb ügyfelei közé tartozott a Pepsi, a Chrysler, a Motorola, illetve a Raiffeisen Bank.

Később pályáját Londonban, az e-Dialog UK-nél folytatta. Az Angliában töltött évek során elsősorban nemzetközi és regionális kampányok vezetéséért volt felelős, dolgozott többek között a British Airways-nak, a Dell-nek, a Philips-nek, valamint az Expedia-nak.

2011  júniusa óta dolgozik az Allegro Group-nál,  feladata a Vatera, a Teszvesz, a Grando és a Lealkudtuk.hu oldalakhoz tartozó emailmarketing tevékenység stratégiai tervezése, crm-megoldások bevezetése és felügyelete, az emailküldő rendszer felügyelete és fejlesztése, valamint projektmenedzsment.

A DIMSZ Email-marketing tagozata 2013 elején alakult, tagjai: Aegondirekt-EgoMedia, Allegro Group, Bin, Bisnode Magyarország, Crane, Damjanovich Nebojsa, Datahouse Central Europe, Hírek Média, Invitel, M.C. Direct, Multicom, Proaktív Tanácsadás, Origo, Protopmail, Visionline-edima, Wanadis-Maileon, Wangaru Média.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés