hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendezvényszervezésre hív a NIF

Nettó 100 millió forintos keretösszegű, nyílt tendert írt ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. rendezvényszervezésre és szórólapozásra, másfél éves időtartamra. A jelentkezési határidő február 15-e.

hirdetés

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) nyílt tendert írt ki a közutak, vasutak fejlesztésével kapcsolatos események megrendezésére, illetve az eseményekhez (sajtótájékoztatók, rendezvények, lakossági fórumok) kapcsolódó szórólapozásra. A pályázat keretösszege nettó 100 millió forint, az együttműködés előreláthatólag 2013. szeptember 15-ig tartana.

Az alkalmasság feltételei között szerepel, hogy az ajánlattevő rendelkezzen egy, legalább 10 ezer fős és három, legalább 5 ezer fős szabadtéri rendezvény megszervezésének referenciájával, valamint alkalmaznia kell egy, a tender tárgyának megfelelő műszaki területen jártas személyt, akinek minimum öt éves szakmai tapasztalata van, és legalább 20 rendezvény lebonyolításában vett már részt.

A pályázat jelentkezési határideje február 15-e, az ajánlatok elbírálása március 15-én történik. A szerződéskötés tervezett dátuma március 25-e.

Amint arról már beszámoltunk, a NIF nemrég egy nettó 140 millió forintos tendert írt ki médiatervezési és pr-feladatok ellátására, amelynek jelentkezési határideje, illetve az elbírálás és a szerződéskötés dátuma a fentivel megegyező.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés