hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rendezvényszervezés – könyv a szakmának

Üzleti rendezvényszervezés címmel megjelent a rendezvényszervezők első magyar szakkönyve.
hirdetés
A B+V Lap-és Könyvkiadó gondozásában kiadott könyv fejezeteit a magyar piacon működő rendezvényszervező ügynökségek szakemberei írták, közreműködött többek között Hajnal Tamás, a Human Telex operatív igazgatója, Kőrössy Zoltán, a GPS Csoport ügyvezetője, Nagy Gábor, a Sensation Produkció tulajdonosa, valamint a cég konferencia üzletágának vezetője: Tomecskóné Rácz Erika.

A könyv alkotói között szerepel még Novák Zsuzsa és Novák Lászó, a Golden Team alapítói. A könyvet Kovács György és Dr. Szentgyörgyi Zsuzsa, a TransCorder Kft. két tulajdonosa szerkesztette. Az érdeklődők olvashatnak többek között a rendezvényszervezési alapismeretekről, folyamatáról, az üzleti rendezvények sajátosságáról, valamint a könyv a bemutatott példákon keresztül hasznos tanulságokat is felvonultat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Darabjuk megvalósulásért egy közösségi kampányt is indítottak. Egy éve dolgoznak a Leányálmon.

A K&H mobiltárca bevezető reklámkampányában használják a digitális technikákat.

A Don't stop me now a korlátlanságot fejezi ki, amely a személyre szabható mobilnetcsomagokat jelenti náluk.

Spoiler: nem biztos, hogy végig ők énekelnek.

Andacs Botond, a port.hu eddigi irányítója az Index új kiadóvezetője. A távozó Pusztay András a Sziget marketingfőnöke lesz.

hirdetés

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés