hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két évre választott btl-ügynökségeket a Microsoft

Több körös kiválasztási folyamatot követően a Hello Event és az Art Group lettek a befutók.

hirdetés

Egy több körös tenderfolyamatot követően választotta ki btl-ügynökségi partnereit a Microsoft Magyarország. A vállalat 2018-ban lebonyolított meghívásos tenderét a Hello Event, valamint az Art Group btl-ügynökségek nyerték, akik a rendezvényszervezési feladatok mellett egyéb btl-feladatokat is ellátnak majd.

Az eredményről a Hello Event tájékoztatta a Kreatívot. A Hello Event a tendert másodszorra nyerte el, így immár négy éve ügynökségi partnerei a márkának. Az Art Group viszont új partner a Microsoftnál.

Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország marketingkommunikációs vezetője nyilatkozatában kiemelte többek között a Hello Event minőség iránti elkötelezettségét és kreativitását.

Az ügynökségek a vállalat márkáinak rendezvényeiért, szponzorációk aktiválásáért lesznek felelősek. A közlemény szerint az ügynökségek kiválasztásánál fontos szempontok voltak a referenciák, valamint az elmúlt évek pozitív tapasztalatai.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés