hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt a MaReSz-nap programja

Összeállt a harmadik Maresz-nap programja, tájékoztatta a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége a Kreatív Online-t.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Március 19-én harmadszor rendezi meg a MaReSz-napot a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége a Larus Rendezvényközpontban. Az eseményen az előadások és a pódiumbeszélgetések az „Innováció a rendezvényszervezésben' témakört járják körül.

A Maresz-napon előadást tart Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai igazgatója az állami vállalat a hazai rendezvényipar érdekében elindított nemzetközi kampányairól. Szintén az MT-től előad Ferenczy Anikó a Magyar Kongresszusi Iroda stratégiai terveiről és eszközeiről. Délután a hazai rendezvényszervezők problémáiról tart előadást Tordai Bálint, a Bo Event rendezvényigazgatója és Bagdi Károly, a Convention ügyvezetője, majd a kapcsolódó kerekasztalbeszélgetésben részt vesz Gőcze Balázs, Benyeda Katalin, Semsei Rudolf, Molnár Melitta, Kiss Zsolt és Bacsi Krisztina.

Szó lesz a hatályban lévő reprezentációs adókról, a szerzői jog aktuális kérdéseiről, és a rendezvénybiztonságról is, valamint megismerhetők lesznek a legújabb információtechnológiai újdonságok, és a 3D-s épületfestés-technikák.

A teljes és részletes program a MaReSz honlapjáról tölthető le.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés