hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismét lesz Golden Dove

A Golden Dove verseny a Café Connection és a Hírek Média kommunikációs segítségével indul idén. 

hirdetés

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) idén ismét megszervezi a Golden Dove versenyt. A verseny két kommunikációs partnere a Café Connection és a Hírek Média.

A hazai direktkommunikáció egyik versenye – ami az idén csak hazai kampányokra fókuszál – FMCG, autó- pénzügyi és nonprofit szektor, telekom/IT, valamint életmód és kultúra kategóriákban várja a nevezéseket.

Az 5 fős zsűri a 2011.01.01 és a 2012.06.15. közötti időszakban megvalósult kampányok közül választ. A 6 kategória mellett idén különdíjat is osztanak, méghozzá a legjobb mobilmarketing megoldásért.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés