hirdetés
hirdetés
hirdetés

Indul a szavazás: kik lesznek a legszebb hangú ügyfélszolgálatosok?

A zsűri kiválasztott 11 női és 10 férfi ügyfélszolgálatost, mostantól a közönség dönthet róla, kik legyenek 2019-ben az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosai. Indul a szavazás a Contact Center Hangszépségversenyen! A közönségszavazás vége október 28. 12:00 óra.

hirdetés

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) a Kreatívval együttműködésben nyolcadik alkalommal is megrendezi hagyományos Contact Center Hangszépségversenyét. A megmérettetésre telefonos ügyfélszolgálaton dolgozók jelentkezhettek. Idén, a tavalyi nevezések közel duplája, rekordszámú (220+) és nagyon magas színvonalú nevezés érkezett, melyek közül az zsűri választotta ki a döntősöket, akik Contact Konferencia küldetését olvasták fel.

A döntőbe jutott 11 női (10. helyi holtverseny miatt) és 10 legszebb hangú férfi ügyfélszolgálatosra mostantól október 28-a, hétfő 12 óráig lehet szavazni a Kreatívon. Az eredményről minden versenyzőt értesítünk, a dobogósokat meghívjuk a Contact Konferenciára.

A verseny eredményének kihirdetésére november 6-án, a Contact Konferencián, Balatonalmádiban egy gálavacsorán kerül sor, így a döntősöket kérjük, ha módjukban áll, rögzítsék a dátumot! A konferencia háromnapos programja itt található, a szervezők kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítanak minden nevező cég számára, ez ügyben keressék a verseny szervezőit ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

FIGYELEM: a szervezők fenntartják a jogot, hogy bármelyik versenyzőt indoklás nélkül kizárják az online szavazásból, ha felmerül a csalás gyanúja (automatizált szavazatok, robotok, ismeretlen külföldi ip-címekről érkező szavazatok túlsúlya, stb.).

A zsűri tagjai Szerényi Szabolcs, a Kreatív főszerkesztő-helyettese, Bortnyák Adorján, a Geomant ügyvezetője, Kovácsházy Dénes, a Multicom ügyvezető igazgatója, a DIMSZ Contact Center tagozatának elnöke, Szőke Károly, a Contact Konferencia képviseletében és Viniczai András, a Café Communications innovációs igazgatója, a DIMSZ elnökségi tagja voltak.

További információk az esemény oldalán és az esemény Facebook oldalán.

Legfontosabb dátum a közönségszavazás vége: 2019. október 28. 12:00 óra

A verseny támogatója a Geomant, a Magyar Posta és a Multicom, együttműködő partnere a Contact Konferencia, az Internet Hungary és a Kreatív.

A szavazás során nem sorrendet várunk, hanem a számodra jobban tetsző hangokra adj magasabb pontszámot 1-10 között!

 

A legszebb hangú női ügyfélszolgálatosok (ABC sorrendben):

Csányi Erika, Cofidis Magyarországi Fióktelepe

A szavazást lezártuk!

 

Darvas Viktória Éva, Vodafone / UPC Magyarország

A szavazást lezártuk!

 

Karalyosné Nyíri Virág, Magyar Cetelem Bank Zrt

A szavazást lezártuk!

 

Kárpáti Leila Klaudia, Cofidis Magyarországi Fióktelepe

A szavazást lezártuk!

 

Kékedi Krisztina, Magyar Posta Zrt.

A szavazást lezártuk!

 

Kertész Gina, Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft.

A szavazást lezártuk!

 

Molnár Beáta, NKM Ügyfélkapcsolati Kft.

A szavazást lezártuk!

 

Szántó Ágnes, Cofidis Magyarországi Fióktelepe

A szavazást lezártuk!

 

Szigetiné Katona Tamara, Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

A szavazást lezártuk!

 

Tóth Henrietta, CIB Bank Zrt.

A szavazást lezártuk!

 

Vargáné Thomann Katalin, Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

A szavazást lezártuk!

 

A legszebb hangú férfi ügyfélszolgálatosok (ABC sorrendben):

Bátori Miklós, Multicom Contact Kft.

A szavazást lezártuk!

 

Berki Tamás, Cofidis Magyarországi Fióktelepe

A szavazást lezártuk!

 

Boros Zoltán, Cofidis Magyarországi Fióktelepe

A szavazást lezártuk!

 

Fónai Milán, Protocall 2009 Kft

A szavazást lezártuk!

 

Frigyes Zsolt, CALL TO ACTION HUNGARY Kft.

A szavazást lezártuk!

 

Knoll Sándor, Magyar Cetelem Bank Zrt

A szavazást lezártuk!

 

Körmendy Gábor, Magyar Cetelem Bank Zrt

A szavazást lezártuk!

 

Szarvas András, Magyar Cetelem Bank Zrt

A szavazást lezártuk!

 

Tarcsa Richárd, Hometelesales Kft.

A szavazást lezártuk!

 

Váncsa Zoltán, Genertel Biztosító Zrt.

A szavazást lezártuk!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

Október első hetében a Hegyvidéki Sirály sétányra, a MOMkult elé kerül a vásár.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés