hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hangszépségversenyt hirdet a DIMSZ

Az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosát keresi a DIMSZ. A versenyre szeptember elejéig lehet jelentkezni, a legszebb hangokról közönségszavazás dönt.

hirdetés

Vajon ki az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosa, call-centerese? – erre a kérdésre keresi a választ a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact Center tagozata, amely idén szeptemberben hangszépségversenyt hirdet a Neckermann támogatásával. A versenyre a hazai piacon tevékenykedő call-center cégek illetve azok munkatársai, valamint bármely, telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező intézmény és annak dolgozói jelentkezhetnek.

A verseny során a pályázóknak egy a DIMSZ által kiválasztott prózai szövegrészt kell elmondaniuk, a hanganyagot pedig elküldeni a szövetség részére. A szöveg várhatóan egy novallarészlet lesz, amely tematikájában kapcsolódik a telefonáláshoz vagy az utazáshoz. A nevezett hangokat a Kreatív Online-on lehet majd meghallgatni és a verseny eredményéről közönségszavazás dönt ugyanitt.

Akit érdekel a verseny és szeretne részt venni benne, szeptember 5-ig jelentkezhet játékra Benkő Líviánál, a DIMSZ főtitkáránál a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  emailcímen vagy a +36-30/432-2315-ös telefonszámon.

A feladatokat, a felolvasandó szövegrészt a jelentkezések számának megfelelően ezután kapják meg a nevezők és a hanganyagokat szeptember 10-ig küldhetik el a DIMSZ-nek.

A verseny nyereményét a Neckermann biztosítja, amely egy kétéjszakás wellness-hétvége két fő részére félpanziós ellátással egy magyarországi Danubius szállodában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés