hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hangszépségversenyt hirdet a DIMSZ

Az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosát keresi a DIMSZ. A versenyre szeptember elejéig lehet jelentkezni, a legszebb hangokról közönségszavazás dönt.

hirdetés

Vajon ki az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosa, call-centerese? – erre a kérdésre keresi a választ a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact Center tagozata, amely idén szeptemberben hangszépségversenyt hirdet a Neckermann támogatásával. A versenyre a hazai piacon tevékenykedő call-center cégek illetve azok munkatársai, valamint bármely, telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező intézmény és annak dolgozói jelentkezhetnek.

A verseny során a pályázóknak egy a DIMSZ által kiválasztott prózai szövegrészt kell elmondaniuk, a hanganyagot pedig elküldeni a szövetség részére. A szöveg várhatóan egy novallarészlet lesz, amely tematikájában kapcsolódik a telefonáláshoz vagy az utazáshoz. A nevezett hangokat a Kreatív Online-on lehet majd meghallgatni és a verseny eredményéről közönségszavazás dönt ugyanitt.

Akit érdekel a verseny és szeretne részt venni benne, szeptember 5-ig jelentkezhet játékra Benkő Líviánál, a DIMSZ főtitkáránál a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  emailcímen vagy a +36-30/432-2315-ös telefonszámon.

A feladatokat, a felolvasandó szövegrészt a jelentkezések számának megfelelően ezután kapják meg a nevezők és a hanganyagokat szeptember 10-ig küldhetik el a DIMSZ-nek.

A verseny nyereményét a Neckermann biztosítja, amely egy kétéjszakás wellness-hétvége két fő részére félpanziós ellátással egy magyarországi Danubius szállodában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nyelvleckéknek álcázott kampányt indított a székesfehérvári sörfőzde, a Hübris, hogy bizonyítsák, mindenki megtanulhat sörül.

Az óvszermárka a Red nevű, nemi betegségek megelőzését célzó, társadalmi célú üzenetet közvetítő kampányához kereste a partnerét.

Visszatér az üdítő csomagolására Fido Dido.

Smashing Pumpkins, The Clash, UB40 - a múltba révednek, és a felszabadult zenehallgatásra buzdítanak a cég új kültéri plakátjai.

Gera Marina Örök télben nyújtott alakítását, és a Trezor című tévéfilmet jelölték a rangos díjra.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés