hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hangszépségversenyt hirdet a DIMSZ

Az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosát keresi a DIMSZ. A versenyre szeptember elejéig lehet jelentkezni, a legszebb hangokról közönségszavazás dönt.

hirdetés

Vajon ki az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosa, call-centerese? – erre a kérdésre keresi a választ a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact Center tagozata, amely idén szeptemberben hangszépségversenyt hirdet a Neckermann támogatásával. A versenyre a hazai piacon tevékenykedő call-center cégek illetve azok munkatársai, valamint bármely, telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező intézmény és annak dolgozói jelentkezhetnek.

A verseny során a pályázóknak egy a DIMSZ által kiválasztott prózai szövegrészt kell elmondaniuk, a hanganyagot pedig elküldeni a szövetség részére. A szöveg várhatóan egy novallarészlet lesz, amely tematikájában kapcsolódik a telefonáláshoz vagy az utazáshoz. A nevezett hangokat a Kreatív Online-on lehet majd meghallgatni és a verseny eredményéről közönségszavazás dönt ugyanitt.

Akit érdekel a verseny és szeretne részt venni benne, szeptember 5-ig jelentkezhet játékra Benkő Líviánál, a DIMSZ főtitkáránál a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  emailcímen vagy a +36-30/432-2315-ös telefonszámon.

A feladatokat, a felolvasandó szövegrészt a jelentkezések számának megfelelően ezután kapják meg a nevezők és a hanganyagokat szeptember 10-ig küldhetik el a DIMSZ-nek.

A verseny nyereményét a Neckermann biztosítja, amely egy kétéjszakás wellness-hétvége két fő részére félpanziós ellátással egy magyarországi Danubius szállodában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés