hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hangszépségversenyt hirdet a DIMSZ

Az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosát keresi a DIMSZ. A versenyre szeptember elejéig lehet jelentkezni, a legszebb hangokról közönségszavazás dönt.

hirdetés

Vajon ki az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosa, call-centerese? – erre a kérdésre keresi a választ a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Contact Center tagozata, amely idén szeptemberben hangszépségversenyt hirdet a Neckermann támogatásával. A versenyre a hazai piacon tevékenykedő call-center cégek illetve azok munkatársai, valamint bármely, telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező intézmény és annak dolgozói jelentkezhetnek.

A verseny során a pályázóknak egy a DIMSZ által kiválasztott prózai szövegrészt kell elmondaniuk, a hanganyagot pedig elküldeni a szövetség részére. A szöveg várhatóan egy novallarészlet lesz, amely tematikájában kapcsolódik a telefonáláshoz vagy az utazáshoz. A nevezett hangokat a Kreatív Online-on lehet majd meghallgatni és a verseny eredményéről közönségszavazás dönt ugyanitt.

Akit érdekel a verseny és szeretne részt venni benne, szeptember 5-ig jelentkezhet játékra Benkő Líviánál, a DIMSZ főtitkáránál a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  emailcímen vagy a +36-30/432-2315-ös telefonszámon.

A feladatokat, a felolvasandó szövegrészt a jelentkezések számának megfelelően ezután kapják meg a nevezők és a hanganyagokat szeptember 10-ig küldhetik el a DIMSZ-nek.

A verseny nyereményét a Neckermann biztosítja, amely egy kétéjszakás wellness-hétvége két fő részére félpanziós ellátással egy magyarországi Danubius szállodában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés