hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fesztiváldíjat alapított a Djuice

Átadták az Év Felsőoktatási Zenekara 2011 címet, melyet a Djuice és az EFOTT alapított. A következő évi verseny válogatója szeptemberben kezdődik.

hirdetés

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) a fesztivál főszponzorával, a Djuice márkával közösen alapította és osztotta ki az Év Felsőoktatási Zenekara címet.

A díjra a fesztiválra jelentkező zenekarok közül azok az együttesek pályázhattak, amelyek az EFOTT minőségi szűrőjén átjutottak, és legalább a zenekar tagjainak felét felsőoktatási hallgatók alkották. Egy online szavazás során régiónként egy-egy, összesen öt zenekar került ki, akik fellépési lehetőséget kaptak az EFOTT-on.

Az Év Felsőoktatási Zenekara 2011 címet végül a helyszíni fesztiválteljesítménnyel lehetett kiérdemelni, amelyet szakmai zsűri és a szervező csapatból alakult bizottság bírált el. Végül a zsűri egybehangzó véleménye alapján a legnagyobb bulit a Magic cat’s Rockabilly Trió hozta össze, így hozzájuk vándorolt az idei elismerés. Nyereményük a Djuice támogatásának köszönhetően három nap stúdiólehetőség.

A címért jövőre is ringbe lehet szállni, a tehetségkutatással nem vártak sokáig a szervezők, hiszen az már szeptembertől megkezdődik.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Djuice tavalyi év sikeresnek ítélt együttműködésének köszönhetően három éves szerződést írt alá az EFOTT-al.

A márka ingyenes internethozzáférést biztosított a szolnoki fesztiválon, valamint márkázott helyszínekkel – Djuice bár és lounge – is megjelent, a fesztivál területén kívül pedig ingyenes riksát biztosított a résztvevőknek.

A Djuice márka Efott-os fesztiválmegjelenését a Traffic BTL szervezte meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A digitális divízió vezetője Hegyi András, a projektmenedzsmenti feladatokat Both Zsuzsanna viszi.

10 éves lett ugyanis a mára legendássá vált, Isaiah Mustafa főszereplésével készült reklám.

Kiadók helyett egy szakértői csapat döntött a 20-as listáról, amelyből majd a győztest is kiválasztják.

A zsúfoltnak és zajosnak ígérkező 2020-as évben a lap szerint még fontosabb lesz a megbízható hírforrás.

Hagyományos sportreklámnak indul, de jön a csavar.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés