hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videótékát nyitott a két nagy kereskedelmi tévé

Az HBO, az RTL Klub és a Tv2 adása alatt is elérhetőek már a csatornák digitális videótékái a UPC hálózatában – írja az Index. A csatornák saját gyártású műsorait bármikor vissza lehet nézni.
hirdetés

A UPC digitális kábelhálózatán már elérhető az RTL Klub és az HBO műsortára mellett a Tv2 videótára is, vagyis ha az előfizetők ezeket a csatornákat nézik éppen, akkor a távvezérlő piros gombjának lenyomásával böngészni lehet a csatornák műsorait tartalmazó adatbázisban, és egy-egy régebbi műsort ingyen vagy párszáz forintért meg lehet nézni.

Az RTL Klub műsoronként 200 forintot kér, a Tv2 videótárában ingyenes műsorok mellett 100 forintért elérhető programok is vannak.

A videótár elérésének lehetőségére az érintett csatornákon rövid időre felvillanó piros gomb jelzés is felhívja a figyelmet, hogy azok is megtalálják a videótékát, akik eddig még nem használták a szolgáltatást.

Szerzői jogok miatt a csatornák egyelőre csak saját gyártású műsoraikat osztják meg a videótárban, például a Barátok közt, az Aktív, a Magellán, a Fábry show, a Heti hetes, a Fókusz, vagy a Frizbi egyes adásait. Sőt a Tv2 - a videótéka indulása kapcsán -, most először már egy sorozat jövőbeni epizódjait is elérhetővé tette a rendszerben: a UPC videotárból a Jóban-rosszban még nem sugárzott részeit is megtekinthetik az előfizetők.

Az Index információi szerint a UPC ondemand rendszere hamarosan újabb csatornákkal bővülhet, a szolgáltató már tárgyalásokat folytat a Magyar Televízióval és az AXN-nel is.

A UPC idén márciustól 1,2 millió háztartásban tette elérhetővé a digitális kábeltévé szolgáltatásait, a digitális televíziós piacon pedig jelenleg 34 százalékos a részesedése.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.