hirdetés
hirdetés
hirdetés

Válogatottat épít a Hír TV

Veiszer Alinda, Kokó és Reisz András a leigazoltak között. 

hirdetés

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Veiszer Alinda a Hír TV-hez igazol és szeptember közepétől indul majd az új műsora. A 24.hu információi szerint azonban nem csupán Veiszer Alinda lesz az új húzónév a Hír TV-nél. 

A lap szerint ugyanis műsort kap Kovács "Kokó" István és Reisz András, a közmédia korábbi meteorológusa is csatlakozott az újjászerveződő hírcsatornához, valamint a korábbi híreknek megfelelően visszamegy a csatornához Szőllősi Györgyi is. A 24.hu úgy tudja, hogy Reisz nem műsort kap, hanem szakértőként számítanak rá. 

Veiszer Alinda műsorának címe Alinda lesz, és hetente négy estén lesz látható. A műsor profilja portré- és vitaműsor lesz közéleti és kulturális témákban. Veiszer Alinda két szerkesztőt is visz magával, Józsa Mártát, aki a közmédiánál a Záróra és az Este szerkesztője volt, valamint Rieger Johannát, aki a Kultúrház szerkesztő-riportere volt. 

 

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerek-influenszerek és az influenszerek gyerekeinek jogi és etikai kérdéseit.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

A legjobb márkalogókat és dizájnereket díjazó verseny nevezéseit Vasvári Péter is elbírálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés