hirdetés
hirdetés
hirdetés

Válogatottat épít a Hír TV

Veiszer Alinda, Kokó és Reisz András a leigazoltak között. 

hirdetés

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Veiszer Alinda a Hír TV-hez igazol és szeptember közepétől indul majd az új műsora. A 24.hu információi szerint azonban nem csupán Veiszer Alinda lesz az új húzónév a Hír TV-nél. 

A lap szerint ugyanis műsort kap Kovács "Kokó" István és Reisz András, a közmédia korábbi meteorológusa is csatlakozott az újjászerveződő hírcsatornához, valamint a korábbi híreknek megfelelően visszamegy a csatornához Szőllősi Györgyi is. A 24.hu úgy tudja, hogy Reisz nem műsort kap, hanem szakértőként számítanak rá. 

Veiszer Alinda műsorának címe Alinda lesz, és hetente négy estén lesz látható. A műsor profilja portré- és vitaműsor lesz közéleti és kulturális témákban. Veiszer Alinda két szerkesztőt is visz magával, Józsa Mártát, aki a közmédiánál a Záróra és az Este szerkesztője volt, valamint Rieger Johannát, aki a Kultúrház szerkesztő-riportere volt. 

 

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A flamand szélsőjobboldali párt plakátjait használta fel projektjéhez a menekültekkel foglalkozó belga szervezet.

Steve Wozniak a CIB Bank által szervezett Novathon konferencián tart előadást.

A Winestone Étterem Instagram-kommunikációját nyerte el az online marketinggel foglalkozó ügynökség.

Bo – Live Branding Agency néven folytatják, és egy 27 Names nevű nemzetközi hálózathoz is csatlakoztak.

Nem igazán sajnálják azt, aki emiatt távozott. „A követők fontosak, de a szeretet fontosabb" – állítják. 

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés