hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar siker a Promaxon

A PromaxBDA Rocket Awards arany fokozatát kapta meg Góg Emese, az HBO szakembere. A díjat olyan fiatal televíziós és promóciós szakemberek kapják, akik rövid szakmai tapasztalatuk ellenére is kimagasló kreatívteljesítményt nyújtottak.

hirdetés

A PromaxBDA Rocket Award arany fokozatát kapta meg Góg Emese, az HBO fiatal szakembere. Góg Emese az HBO Central Europe-nak készített három munkájáért érdemelte ki az elismerést. Az összes kategóriagyőztes itt érhető el.

Góg Emese 2011 januárjától dolgozik az HBO Central Europe Creative Services csapatánál, a MOME-n végzett szakember korábban a városarculati irodánál dolgozott. 

A díjat olyan fiatal televíziós és promóciós szakemberek kapják, akik rövid szakmai tapasztalatuk ellenére is kimagasló kreatívteljesítményt nyújtottak.
Idén az HBO Central Europe hét nevezéssel került döntőbe, köztük, ahogy korábban beszámoltunk róla, a Laboratory által készített HBO GO kampányával.

A Promax 1956-ban alapított non-profit szervezet, mely 1997-ben egyesült a Broadcast Design Association-nel (BDA). Innentől kezdve Promax BDA néven működik, és a televíziós iparban dolgozó kreatív- és marketing-, illetve promóciós szakembereknek szól.

Nem a Laboratory és az HBO sikere az első magyar eredmény a Promax történetében. Tavaly az HBO Central Europe Cinemaxnak készített kampánya aranyat, 2009-ben a Viasat Tv6 bronzot és ezüstöt nyert a Promax World Goldon. 2008-ban az AXN Lost 3 mikroszájtja, amit a Factory Creative Studio készített, shortlistes lett a content promotion - websites kategóriában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A négy év után újraindított szakmai elismerést Rényi Pál Dániel kapta.

Ügynökségi meg médiás arcokkal, marketingesekkel és startupperekkel fogunk fröccsözni munka címén. Nyitott dolog!

Minden ügynökségénél lekapcsolták a gépeket az Ukrajnából indult vírus miatt.  

Az Ablak, a Hol-Mi?, a Főtér műsorvezetője 64 éves volt.

Később a vállalat munkalehetőséget is ajánl a sportolóknak.

hirdetés
hirdetés

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Díjátadó: július 5., Premier KultCafé

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.