hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar siker a Promaxon

A PromaxBDA Rocket Awards arany fokozatát kapta meg Góg Emese, az HBO szakembere. A díjat olyan fiatal televíziós és promóciós szakemberek kapják, akik rövid szakmai tapasztalatuk ellenére is kimagasló kreatívteljesítményt nyújtottak.

hirdetés

A PromaxBDA Rocket Award arany fokozatát kapta meg Góg Emese, az HBO fiatal szakembere. Góg Emese az HBO Central Europe-nak készített három munkájáért érdemelte ki az elismerést. Az összes kategóriagyőztes itt érhető el.

Góg Emese 2011 januárjától dolgozik az HBO Central Europe Creative Services csapatánál, a MOME-n végzett szakember korábban a városarculati irodánál dolgozott. 

A díjat olyan fiatal televíziós és promóciós szakemberek kapják, akik rövid szakmai tapasztalatuk ellenére is kimagasló kreatívteljesítményt nyújtottak.
Idén az HBO Central Europe hét nevezéssel került döntőbe, köztük, ahogy korábban beszámoltunk róla, a Laboratory által készített HBO GO kampányával.

A Promax 1956-ban alapított non-profit szervezet, mely 1997-ben egyesült a Broadcast Design Association-nel (BDA). Innentől kezdve Promax BDA néven működik, és a televíziós iparban dolgozó kreatív- és marketing-, illetve promóciós szakembereknek szól.

Nem a Laboratory és az HBO sikere az első magyar eredmény a Promax történetében. Tavaly az HBO Central Europe Cinemaxnak készített kampánya aranyat, 2009-ben a Viasat Tv6 bronzot és ezüstöt nyert a Promax World Goldon. 2008-ban az AXN Lost 3 mikroszájtja, amit a Factory Creative Studio készített, shortlistes lett a content promotion - websites kategóriában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Darabjuk megvalósulásért egy közösségi kampányt is indítottak. Egy éve dolgoznak a Leányálmon.

A K&H mobiltárca bevezető reklámkampányában használják a digitális technikákat.

A Don't stop me now a korlátlanságot fejezi ki, amely a személyre szabható mobilnetcsomagokat jelenti náluk.

Spoiler: nem biztos, hogy végig ők énekelnek.

Andacs Botond, a port.hu eddigi irányítója az Index új kiadóvezetője. A távozó Pusztay András a Sziget marketingfőnöke lesz.

hirdetés
hirdetés

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.