hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pornósokkal és Playmatekkel tele az új Való Világ

Egyelőre úgy tűnik, az RTL által kiadott etikai kódex ellenére tele lesz erotikával az új való világ. Expornósok, playmate-ek sorakoznak a műsorban és annak előszobájában.

hirdetés

A nemrég elkezdett legújabb Való Világ széria, a VV4 legtöbb női szereplője valami módon kapcsolódik az erotikus iparhoz – derül ki a Velvet cikkéből.

„A Való Világ 4-ben induló lányoknak előéletének utánajárva azt is gondolhatnánk, hogy a műsor készítői az Erotika Parádén és az idei Playmate-választáson szedték össze a női jelölteket.” – fogalmaz a portál cikke. A lányok adatlapjai és bemutatkozása alapján az is kiderül, hogy mindegyikük rengeteget szeretkezik, némelyiküket az Erotika Parádén, másokat korábbi Playmate választásokon ismerhette meg a közönség, de akadnak komoly pornós múlttal rendelkező lányok is.

A dolog érdekessége amellett, hogy a műsor készítői azt nyilatkozták, az abszurd humorra fektetik a hangsúlyt, hogy az RTL Klub külön etikai kódexet adott ki a produkció kapcsán, melyben többek között a nemi szervektől való tartózkodást ígérte a csatorna. Ennek ellenére Benkő Dániel már az első hétvégén romba döntötte a kódex komolyságát.

(forrás: Velvet, Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
VV4! Szerkesztett, manipulált valóság
ezt nézd meg!
http://www.youtube.com/watch?v=YiTa7h2eWaQ

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Az egyik Dreher Antalt, a másik egy söröskocsit ábrázol.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.