hirdetés
hirdetés
hirdetés

Paródiában nyomulú srácok a Susogó Mackók helyén

November 13-án indul a Comedy Central új, műsorok közötti szórakoztatója, a SzkiTon. 

hirdetés

A Mélyvíz és a Susogó Mackók helyére kerül a „rövidek és rövidfilmsorozat" - így aposztrofálják a Comedy Centralnál a SzkiTont. A 3+1 fős csapat két éve készít videókat a YouTube-ra, műfajukat tekintve vine-okat, azaz fél, maximum egyperces, csattanóval végződő humoros szpotokat.

A leírás szerint társadalmi problémákra, a fogyasztói társadalom aktuális trendjeire, illetve a nehéz hétköznapok kihívásaira reflektál majd a SzkiTon Rövidek, a sorozatból első körben 20 rész készül; a csatorna az önkritikára is nyitott nézőit találná meg velük - írják a közleményben.

Kezdetben a barátaink követték az oldalunkat, az áttörést a nagy augusztusi esőzések idején publikált „Meleg van? Tűz a nap?” címen elterjedt videónk hozta, amivel a közösségi média folyton elégedetlenkedő és minden triviális helyzetről kényszeresen kommunikáló felhasználóit figuráztuk ki. Hirtelen több ezren megosztották a videót, pár hónap alatt pedig tízezerre nőtt a lájkolóink száma. Az egyperces spotok mellett zenélésben is gondolkodunk, már elkészült az első videóklipünk is, amivel a Comedy Central figyelmét is felkeltettük” – mesélte a társulat egyik alapítója, Márton Gábor.

A másik alapító Virsinszki Zoltán, vezetéknevükből született meg a SzkiTon név is. A csapat harmadik állandó tagja Haintz Olivér, illetve állandó vendégszereplőjük még Mészáros Balázs.

Mutatjuk a beharangozó szpotokat:

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés
hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.