hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi díjat kap az On The Spot

Az Európa Tanács és a European Youth Press közös sajtódíját videós újságírás kategóriában az On The Spot riporterei kapják. A díjat Strasbourgban veszik át október elején, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésén. 

hirdetés

Cseke Eszter és S. Takács András, a Spektrum TV digitális riporterei kapják az Európa Tanács és a European Youth Press közös sajtódíját videós újságírás kategóriában. A nemzetközi szakmai zsűri a sajtószabadság témájában készült anyagok közül válogatott 47 európai ország újságíróinak munkájából, az eredetiség, a témafeldolgozás és a technikai minőség alapján.

A díjat a magyar filmesek burmai riportjukért kapják, ez az ellenzéki burmai újságírókról szól, akik illegalitásban kénytelenek végezni munkájukat. Cseke és S. Takács maguk is titokban, inkognitóban forgattak a dél-kelet-ázsiai katonai diktatúrában, egy másik itt készült anyagukat a BBC, egy harmadik beszélgetésüket a CNN vásárolta meg.

A díjat az On The Spot riporterei Strasbourgban veszik át október elején, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésén. Számos magyar elismerés után (Prima Junior, Év Médiaszemélyiségei, Érték Díj) az európai ifjúsági sajtódíj az első nemzetközi kitüntetése a Cseke-S. Takács párosnak.

A Cseke Eszterrel és S. Takács Andrással készített interjúnkat itt olvashatja. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A célja, hogy növelje az iparági normákat a reklámozást érintő márkabiztonsági és médiafelelősségi kérdésekben. 

A Meteo projekt az aktuális időjárási viszonyokhoz alakítja a cég programmatic hirdetéseit.

A Mokka egyik októberi adásában tolták túl egy divatüzlet bemutatását.

Az új kampányban arra hívják fel a figyelmet, hogy az elimerő szavakból üzletet lehet építeni az online térben, egyben pedig a Telekom Üzleti Okoswifi Rendszer szolgáltatást is népszerűsítik.

December óta megbízott főszerkesztő volt, a kinevezés március 1-jével véglegesedett, csakúgy, mint Ilku Miklós, főszerkesztő-helyettes esetében.

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!