hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem szűnik meg a Heti Hetes

A Heti Hetes ősztől az RTL2-n folytatódhat. A műsor ötszázadik adásában Jáksó László jelentette be, hogy mégsem szűnnek meg.

hirdetés

Bár télen három hónapos pihenőre küldte őket az RTL Klub, majd a tavaszi időszakban újrainduló műsor producere, Ónody György, azt mondta nem lesz folytatás, most mégis úgy tűnik, hogy ősszel az RTL2-n kap lehetőséget a Heti hetes. Jáksó László az ötszázadik adás felvételén nyilatkozta, hogy nem szűnnek meg. A Blikk szerint Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója műsorfelvétel előtt hívta félre a stábot, hogy közölje, az induló testvércsatornán folytathatják - írja az Index.

A Frizbivel versenyző műsor a múlt héten ugyan lényegesen jobb nézettséget produkált a teljes lakosság és a 18-49 évesek körében is, de az Index elemzése szerint hét őszi adásból ötször a Frizbi volt népszerűbb. A Heti Hetes általános kritikája, hogy a stáb és a formátum elfáradt. A bulvárlapok pedig azt állítják, hogy adásonként már csak 150 ezer forintot kapnak Jáksóék.

Mindenesetre a hírt a stábtagok örömmel fogadták: „örülök persze, de az október még messze van, a 2-es csatorna pedig még nem létezik" – nyilatkozta a lapnak egyikük.

 

(forrás: Index)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nemrég még úgy tűnt, hogy a koronavírus nagy győztese a Corona lehet, azután, hogy a kezdeti pofonból felálltak.

Április 1-től az ügynökség látja el az energetikai vállalat külső és belső kommunikációját.

A koronavírus-járvány a tinimagazint is elérte.

A fesztivál szervezői már nem keresgélnek új dátumot, az eseményt jövőre rendezik meg legközelebb.

Műalkotásokat kell újraalkotni a lakásban található tárgyakból vagy családtagokból.

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!