hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - három elnöki pályázatot adtak be

Összesen hárman nyújtották be a Magyar Televízió (MTV) elnöki pozíciójára a pályázatukat – írja a Magyar Hírlap. Az eddigi elnök, Rudi Zoltán mellett Hammer Ferenc szociológus és Szabó Stein Imre, az ATV volt vezérigazgató-helyettese szállnak ringbe az elnökségért.
hirdetés
Bár tavaly novemberben még hatan vették meg 120 ezer forintért a versenybe szálláshoz szükséges pályázati csomagot, a pályázati határidő lejártáig mindössze hárman adták be a pályázatukat.

Az aspiránsokat - Rudi Zoltánt, Hammer Ferencet és Szabó Stein Imrét – február 4-én hallgatja meg az MTV kuratóriuma, a döntés pedig két héttel később várható.

Mint arról a lap beszámolt, Rudi Zoltán 69 oldalas pályázatában szerepelnek a következő ciklusban elvégzendő műsorpolitikai, szervezeti és gazdasági teendők, valamint a technológiai és infrastrukturális fejlesztések.

Hammer Ferenc elképzeléseiről eddig a jelöltért lobbizó Index-blog, a TV-ostrom számolt be, azonban sem az ő, sem Szabó Stein Imre pályázatának részleteiről egyelőre nincs információnk.
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.