hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - három elnöki pályázatot adtak be

Összesen hárman nyújtották be a Magyar Televízió (MTV) elnöki pozíciójára a pályázatukat – írja a Magyar Hírlap. Az eddigi elnök, Rudi Zoltán mellett Hammer Ferenc szociológus és Szabó Stein Imre, az ATV volt vezérigazgató-helyettese szállnak ringbe az elnökségért.
hirdetés
Bár tavaly novemberben még hatan vették meg 120 ezer forintért a versenybe szálláshoz szükséges pályázati csomagot, a pályázati határidő lejártáig mindössze hárman adták be a pályázatukat.

Az aspiránsokat - Rudi Zoltánt, Hammer Ferencet és Szabó Stein Imrét – február 4-én hallgatja meg az MTV kuratóriuma, a döntés pedig két héttel később várható.

Mint arról a lap beszámolt, Rudi Zoltán 69 oldalas pályázatában szerepelnek a következő ciklusban elvégzendő műsorpolitikai, szervezeti és gazdasági teendők, valamint a technológiai és infrastrukturális fejlesztések.

Hammer Ferenc elképzeléseiről eddig a jelöltért lobbizó Index-blog, a TV-ostrom számolt be, azonban sem az ő, sem Szabó Stein Imre pályázatának részleteiről egyelőre nincs információnk.
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.