hirdetés
hirdetés
hirdetés

Majka vetélkedője, a lakásfelújítós műsor és az új napi sorozat is egyszerre indul a TV2-n

Mintaapák címmel új napi sorozat indul a TV2-n november 11-én 19:15-től, egyúttal új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2. A Tények Plusz után érkezik a TV2 új napi fikciós sorozata, a Mintaapák, ezt követően Majkával jön a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow, és elstartol Ördög Nóra és Stohl András közös doku-realityje, az Újratervezés is.

hirdetés

Mintaapák címmel új napi sorozat indul a TV2-n november 11-én 19:15-től. A produkció főszereplői Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás, négy nagyon különböző apa életét mutatják be. A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, figyelembe véve a magyar sajátosságokat, a hazai közönség ízlésére formálva.

„Jelenleg tíz állandó és jónéhány külső helyszínen folyik a TV2 egyik legnagyobb produkciójának forgatása. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei. A háttérmunkában nagyjából négyszáz ember vesz részt folyamatosan. Nagy kihívás, de szeretjük, ahogy remélem a nézők is szeretni fogják a négy mintaapa igen szórakoztató történetét” – nyilatkozta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója, a sorozat producere.

A főszereplők - Forrás: TV2.hu
A főszereplők - Forrás: TV2.hu

„A TV2 történetében stratégiailag fontos programstruktúra indul el november 11-én. Egy új napi sorozat képernyőre kerülését hosszú előkészítés előzi meg, így nagy izgalommal várjuk, hogy a nézők hogy fogadják majd. De nemcsak a napi sorozat, hanem Majka új műsora is meghatározó a csatorna életében. A Nyomd a gombot, tesó! című gameshowt ugyanis az ő ötlete alapján fejlesztettük. A hétköznap estéket pedig egy új doku-reality az Újratervezés zárja, ahol Ördög Nóra és Stohl András rászoruló családok otthonait újítja fel” – tette hozzá Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Nyomd a gombot, tesó! tehát hazai fejlesztésű, Majka fejlesztette és társproducerként, valamint műsorvezetőként is részt vesz benne.

(Forrás: TV2)
(Forrás: TV2)

A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak és minél több értékzsetont megtartaniuk, addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. A két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke.

„A Nyomd a gombot, tesó! fejlesztésekor a tudásalapú kvízt szerettük volna ügyességi, gyorsasági feladatokkal kombinálni, ahol a néző nemcsak azért drukkolhat, hogy a versenyzők helyes megfejtéseket adjanak a kérdések helyett elhangzó meghatározásokra, de azért is, hogy az arénában minél több pénzt gyűjtve, időben kiérjenek. Mert miközben két helyszínen lehet pénzt gyűjteni, a kiesés veszélye is dupla” – mondta Majka, aki a közlemény szerint évek óta készül rá, hogy saját műsorformátumát vezesse és november 11-től minden hétköznap este meg is teszi a TV2 képernyőjén.

Majka után 21:35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András az Újratervezés című műsorral, amely egy doku-reality, melyben rászoruló családok otthonainak felújítását lehet nyomon kísérni. A produkció főszerkesztője Hadas Kriszta.

Újratervezés (Fotó: TV2)
Újratervezés (Fotó: TV2)

November 11-től tehát így néz ki a TV2 estéje:

  • 19:15-től Mintaapák
  • 20:20-tól Nyomd a gombot, tesó!
  • 21:35-től Újratervezés
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három csatornájukon indul reklámértékesítés 2020-tól.

A kisfia születése miatt egy időre búcsúzó Krug Emília helyét két műsorvezető veszi át.

„Ne várj 72 órát!” címmel kampány indult az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

Most fontosabb feladata lesz a magazin szerkesztőségének az év elején.

Egyelőre Magyarországon még nem, de 5 nyugati piacon már élesedik az új streamingfelület.

hirdetés
hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 10.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!