hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem haraptak nagyot az Összeesküvők

Az X-faktor viszont csúcsot döntött. Friss nézettségi eredmények.

hirdetés

Éves nézettségi csúcsot döntött meg az RTL Klub X-faktor című, szombati esti tehetségkutatója: a tévénéző 18-49 évesek 56.5 százaléka, 1.081.542 választotta az énekes karrierre vágyó fiatalokat. A műsor a négy évesnél idősebb korosztályban is heti rekorder lett, 2.384.270 ember, a nézők 48 százaléka voksolt a műsorra, pedig a konkurens Tv2-n is volt adás, a Féktelen Balfékek című amerikai vígjáték.

A hét nagy kereskedelmi tévés meccse a Tv2 őszi szuperprodukciója, az Összeesküvők és az RTL-es Való Világ (VV5) között zajlott. Jelen állás szerint a VV5 jobban teljesít. A szeptember 16-i beszavazóshow-val induló Összeesküvők első heti eseményeit átlagosan háromszázezer 18-49 év közötti néző követte figyelemmel, ami hétfő és csütörtök között nem volt elég a Fókusz és Barátok közt leelőzéséhez, sőt a hét ötven legnézettebb műsorai köze sem sikerült bekerülni (ha egy műsor több epizódja is szerepelhet a listán). A Tv2-s reality hétfőn 18.5, kedden 18.8, szerdán 17.7, csütörtökön 18.1 százalékos közönségaránnyal futott (18-49 SHR%).

Mása, az Összecsapás győztese a boldogság könnyeivel küzd.

Az Összeesküvőkben pénteken van a főnap, az Összecsapás, ekkor kétszer is láthatjuk a lányokat és az asszonyokat: egy összefoglaló és egy kiszavazásos rész közé ékelődik a Jóban rosszban és az Aktív. Ez az este első fél órája reményekkel tölthette meg a Tv2-t, hiszen, az Összeesküvők 27 százalékos közönségaránnyal nyitott, de az RTL-en futó Fókuszt végül csak bevonzotta a nézői figyelmet és 26.5 százalékos közönségaránnyal megelőzte a 20.6 százalékot begyűjtő Összeesküvőket. Az Összecsapás sem teljesített túl jól, a műsort a 18-49 közötti nézők 12.5 százaléka választotta, miközben a párhuzamosan futó VV5 sima beszavazóshow-ját 20.3 százalék. A gyengébb eredmény oka lehet, hogy a párkereső, anyósos valóságshow alig több mint egy hete fut, a szereplők megismeréséhez pedig idő kell.

A hírműsorok versenyében is van változás, ezen a héten az RTL-es Híradó vasárnap kivételével minden este legyőzte a Tv2-n futó Tényeket a 18-49 éves közönség körében. A hét utolsó napján 30.5 százalékos közönségaránnyal a Tv2 hírei nyertek, de azt követően az RTL-en induló Holnapután című katasztrófafilmre szavaztak a nézők Vujity Tvrtko Naplója helyett. A közéleti háttérműsorok az RTL-nek sem hoztak nagy sikert a héten, a kedd késő estére költöztetett Házon kívül és az azt követő XXI. század nem érdekelte annyira a 18-49 közötti magyarokat, mint a XXX2.

A nézettségi adatokat az RTL Klub adta az AGB Nielsen mérései alapján! 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus