hirdetés
hirdetés
hirdetés

Március 15-én megújul az ATV

Új logóval, csatornahanggal és díszlettel jelentkezik március 15-től az ATV. Március 15-én, a szabad sajtó ünnepén debütál az új logó és a megújult Start díszletét is ezen a napon ismerhetik meg a nézők – írja az ATV közleménye.

hirdetés

Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója elmondta, hogy a csatorna célja, hogy az új díszlettel a tévé méretbeli növekedését megmutassa a nézőknek.

„Azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ATV nagyon ambiciózus és mindig arra törekszik, hogy egyre jobbat alkosson. Az új wishekkel, arculati elemekkel, betűtípusokkal a jelenkori igényeknek kívánunk megfelelni, mindent, ami felett eljárt az idő, lecserélünk” – nyilatkozta.

A tévé új csatornahangot is szerződtetett. Lutter Imrével dolgoznak ezután, ez a váltás a közlemény szerint azt a célt szolgálja, hogy a fiatalos nézőket is integrálni képes kereskedelmi csatornák hangulatához illeszkedjen az ATV.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés
hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!