hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bepereli a magyar államot az RTL Klub

Noha augusztus 20-ig befizeti az RTL Klub a rá szabott reklámadót, ezután bepereli a magyar államot - írja a Hvg.hu a Népszabadság információira hivatkozva. 

hirdetés

A cikkben az áll, hogy nemzetközi és hazai fórumokon is perelni fog az RTL a szerintük rájuk szabott reklámadó miatt. Jelenleg sem a kormánnyal sem a Fidesszel nem tárgyal a médiavállalat a reklámadó mérsékléséről - nyilatkozta a Népszabadságnak az RTL Klub egyik vezetője. 

A kiszivárgott információk egyébként nem számítanak meglepetésnek. Andreas Rudas, az RTL-csoport magyar származású regionális elnöke a Hvg.hu-nak adott interjúban már június végén arról beszélt, hogy bíróság elé viszik az ügyet. Ez volt a kérdés-felelet akkor:

hvg.hu: Elkerülhetetlen a per? 

A. R.: A jelenlegi helyzetet figyelembe véve, igen. Még akkor is, ha évekig elhúzódhat. Meggyőződésem, hogy végig kell csináljuk, mert a reklámadó abszurdum egy demokráciában: egyaránt sújtja az üzleti életet, az egész gazdaságot és a sajtó szabadságát. Ezt a pert nem veszíthetjük el."

(forrás: hvg.hu, Népszabadság )
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szép nagy kötött Lidl-logó virít rajta sárgán.

A hírportál arról ír, hogy a részvényeket egyszerűen lehívták, mivel az Indexet működtető Magyar Fejlődésért Alapítvány jelentős összeggel tartozott az Indamedia-csoportnak.

Médiatervezéssel és -vásárlással bízta meg a fagyasztott ételeket árusító Aviko a Cafét.

A Diageo 2030-ig egyebek mellett el szeretné érni a zéró szén-dioxid kibocsátást is.

A kampánnyal arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a gyerekek számára nem a szüleik neme fontos, hanem az, hogy szeressék egymást. Rendhagyó kampánybejelentő. 

hirdetés
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!