hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bepereli a magyar államot az RTL Klub

Noha augusztus 20-ig befizeti az RTL Klub a rá szabott reklámadót, ezután bepereli a magyar államot - írja a Hvg.hu a Népszabadság információira hivatkozva. 

hirdetés

A cikkben az áll, hogy nemzetközi és hazai fórumokon is perelni fog az RTL a szerintük rájuk szabott reklámadó miatt. Jelenleg sem a kormánnyal sem a Fidesszel nem tárgyal a médiavállalat a reklámadó mérsékléséről - nyilatkozta a Népszabadságnak az RTL Klub egyik vezetője. 

A kiszivárgott információk egyébként nem számítanak meglepetésnek. Andreas Rudas, az RTL-csoport magyar származású regionális elnöke a Hvg.hu-nak adott interjúban már június végén arról beszélt, hogy bíróság elé viszik az ügyet. Ez volt a kérdés-felelet akkor:

hvg.hu: Elkerülhetetlen a per? 

A. R.: A jelenlegi helyzetet figyelembe véve, igen. Még akkor is, ha évekig elhúzódhat. Meggyőződésem, hogy végig kell csináljuk, mert a reklámadó abszurdum egy demokráciában: egyaránt sújtja az üzleti életet, az egész gazdaságot és a sajtó szabadságát. Ezt a pert nem veszíthetjük el."

(forrás: hvg.hu, Népszabadság )
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.