hirdetés
hirdetés
hirdetés

Keressük a legjobb nyaralós képet!

Van egy jó képed a nyaralásról? Nem baj, ha nem idei, csak az a lényeg, hogy ne legyen szokványos. A közönség dönt a legjobbról.

hirdetés

Így nyaraltok ti című versenyünkre a kommunikációs iparágban dolgozóktól várunk képeket. A felhívásra olyan idei, vagy korábbi nyaraláson készült fotót küldhettek, amin kommunikációs szakember - ügynökségi dolgozó, médiás, kommunikáció szakos hallgató, marketinges - szerepel, vagy ő volt a fotós. Egy a lényeg: a kép legyen minél meghökkentőbb/viccesebb/kreatívabb/szebb, vagy mindez egyszerre. A képaláírásoknak örülünk, de nem feltétel.

Egy pályázótól csak egy fotót várunk. Mivel úgy képzeljük, hogy kedvenc képet küldtök nekünk, ami feltehetően kéznél van, ezért az első kör leadási határideje július 10-e, 10 óra. A fotókat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek Nyaralás tárggyal.

Az olvasók szavaznak, a legjobb kép készítője pedig Kreatívot kap. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés