hirdetés
hirdetés
hirdetés

Keressük a legjobb nyaralós képet!

Van egy jó képed a nyaralásról? Nem baj, ha nem idei, csak az a lényeg, hogy ne legyen szokványos. A közönség dönt a legjobbról.

hirdetés

Így nyaraltok ti című versenyünkre a kommunikációs iparágban dolgozóktól várunk képeket. A felhívásra olyan idei, vagy korábbi nyaraláson készült fotót küldhettek, amin kommunikációs szakember - ügynökségi dolgozó, médiás, kommunikáció szakos hallgató, marketinges - szerepel, vagy ő volt a fotós. Egy a lényeg: a kép legyen minél meghökkentőbb/viccesebb/kreatívabb/szebb, vagy mindez egyszerre. A képaláírásoknak örülünk, de nem feltétel.

Egy pályázótól csak egy fotót várunk. Mivel úgy képzeljük, hogy kedvenc képet küldtök nekünk, ami feltehetően kéznél van, ezért az első kör leadási határideje július 10-e, 10 óra. A fotókat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek Nyaralás tárggyal.

Az olvasók szavaznak, a legjobb kép készítője pedig Kreatívot kap. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés