hirdetés
hirdetés
hirdetés

Keressük a legjobb nyaralós képet!

Van egy jó képed a nyaralásról? Nem baj, ha nem idei, csak az a lényeg, hogy ne legyen szokványos. A közönség dönt a legjobbról.

hirdetés

Így nyaraltok ti című versenyünkre a kommunikációs iparágban dolgozóktól várunk képeket. A felhívásra olyan idei, vagy korábbi nyaraláson készült fotót küldhettek, amin kommunikációs szakember - ügynökségi dolgozó, médiás, kommunikáció szakos hallgató, marketinges - szerepel, vagy ő volt a fotós. Egy a lényeg: a kép legyen minél meghökkentőbb/viccesebb/kreatívabb/szebb, vagy mindez egyszerre. A képaláírásoknak örülünk, de nem feltétel.

Egy pályázótól csak egy fotót várunk. Mivel úgy képzeljük, hogy kedvenc képet küldtök nekünk, ami feltehetően kéznél van, ezért az első kör leadási határideje július 10-e, 10 óra. A fotókat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek Nyaralás tárggyal.

Az olvasók szavaznak, a legjobb kép készítője pedig Kreatívot kap. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Így a Player.hu, a Roadster.hu, a Raketa.hu és a Csakfoci.hu is az Atmedia portfóliójának része lett.

Ügyfelei számára nagyobb, átfogóbb képet kínál új filozófiája értelmében a Mediacom.

Saját tartalmaik fordításai válnak elérhetővé az angol aloldalon.

Miközben az egyetem elkezdte törölni az őszi féléves jegyeiket. 

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés