hirdetés
hirdetés
hirdetés

913 ezret gyűjtöttek az újságírók

Minden eddiginél több szerkesztőség ajánlotta fel karácsonyi repiajándékait az immár szokásos januári árverésre. A befolyt pénz is rekord. 

hirdetés

Jócskán sikerült túlszárnyalni a tavalyi 680 ezer forintos bevételt az idei szerkesztőségek által összehívott árverésen, ahol szokásos szerint újságírók licitálhattak a felajánlott repiajándékokra. A Fogas Házban megrendezett pénteki eseményen rekordösszeg, összesen 913 ezer forint gyűlt össze a Léthatáron Alapítványnak. 

Míg 2013-ban öt szerkesztőség ajánlotta fel árverésre a cégektől érkezett ajándékokat, addig idén már jóval többen csatlakoztak a jótékony célú eseményhez: Origo, Kreatív, Index, Vs.hu, We Love Budapest, Forbes, Hír24, Velvet, Dívány, HVG, NL Café, Figyelő, Családi Lap, The Wall Street Journal, eMasa, 444.hu, Recorder, Diamond Bridge, Hajtás Pajtás, Cink, Life.hu.

Gyűlnek az ajándékok
További képekért kattintson!

A résztvevők azért döntöttek az immár hagyományosnak tekinthető akció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

Új évaddal folytatódhat az elmúlt évek egyik legsikeresebb TV2-es műsora, az Exatlon Hungary.

Bár csak 2022-ig jelentették be a felfüggesztését, a kormány tervezete 2023-ban sem számol belőle bevétellel.

Eric Tveter a UPC közép-kelet-európai szárnyának sikeres eladását követően vonul vissza. Az új vezér a Vodafone-tranzakció lezárásáig fogja ezt a posztot betölteni.

Eközben új női online bulvármagazint indítottak, több másik portáljukat pedig átpozicionálják.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés