hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

GLAMOUR, főszerkesztő Maróy Krisztina cikkei

#1
2016-06-01 14:45:00

Van a Glamouronline.hu-n vezetett blogomnak egy Divatmunkások, küldjetek haza jó sok pénzt! című sorozata, amit kifejezetten a külföldön élő, divatban dolgozó magyarok miatt indítottam. Itt ugyan nem divatmunkásról lesz szó, de a tematika erre rímel.

#2
2015-08-14 16:44:00

Szeretek kreatív emberekkel beszélni és a karrierje kezdetétől figyelem Baráth Dávid grafikus munkáit és azt az elképesztő alaposságot és tehetséget, amivel alkot. Rendkívüli, hogy úgy lehet felismerni a tervezéseit, hogy mindig csak gyanús, hogy ő csinálta, mert annyira arról szól, amiről kell, annyira egybeolvad az üzenettel. Mitől gyanús akkor? Hogy nincs sok ilyen biztos kezű grafikus.

#3
2015-07-13 16:56:00

Ha követed Fannit a Facebookon vagy az Instagramon, azonnal rájössz, hogy már most, nagyon fiatalon tanítja az embereket és példaképként áll mindannyiunk előtt. A szarkasztikus humora és lényeglátása pedig igazi bónusz. A glamouronline.hu-n blogot indított és a fiatal nőknek ír őszintén, nem mismásolva. (x)

#4
2015-04-27 13:38:00

A GLAMOUR-nál már több mint két éve elindítottuk a #Foodporn rovatunkat, mert azt vettük észre, hogy a #mutimiteszel egy top trend a virtuális térben. Az emberek egyre igényesebbek azzal kapcsolatban, hogyan is néz ki a tányérjuk tartalma. Éppen ezért izgalmas egy food designerrel beszélgetni! Félreértés ne essék, Matók Zsuzsi nem főz, műremekeket alkot. (x)

#5
2015-04-22 12:04:00

A GLAMOUR és a Glamouronline.hu csapatával mindig arra törekszünk, hogy a lehető legmodernebb módon kommunikáljunk. Ez nem azt jelenti, hogy a klasszikus formákat elfelejtenénk, sőt, a minőség és az egy-egy alkotásba fektetett idő egyre inkább felértékelődni látszik a virtuális, offline és mindenen átívelő zajban. Mégis muszáj jelen lenni a virtuális világban. Igen ám, de hogyan! (x)

#6
2015-04-10 14:46:00

Mostanában rendeztük meg a pink szőnyeges gálát, ahol átadtuk az olvasóink és a glamouronline.hu látogatói által odaítélt díjakat az év legjobbjainak. A legtöbb embert természetesen a sztárok érdeklik, élőben nézik, ki mit visel, ki mit mond, de idén szerencsére nagyon nagy figyelmet kapott Az év hősnője díjazottja is, Bódis Kriszta, aki a szegregációban élő cigány fiataloknak és gyerekeknek igyekszik segíteni, hogy kiszabaduljanak abból az ördögi körből, amit a szegénység és a tanulatlanság jelent. A kamerák kereszttüzébe, a csillogó színpadra odaállt ő is, elfogadta a díjat és nagyon örült neki és mi vele reménykedünk egy szebb jövőben. (x)

#7
2015-03-05 10:06:00

Új sorozatunkban a glossy magazin készítésébe enged bepillantást a GLAMOUR magazin főszerkesztője. Maróy Krisztina ajánlja a most megjelenő lap G-Trendteremtők rovatát és a benne szereplő Hitka Viktóriát. (x)

hirdetés
hirdetés
Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés