hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szigeti Péter cikkei

  #1
2016-04-14 11:35:00

Egy médiás, egy kutatói és egy pr-konferencia zajlott párhuzamosan szerdán Egerben, a Médiapiac szervezésében. Megnéztük a négysávos program néhány darabját.

  #2
2015-11-13 14:02:00

Egy kivételével csak külföldi szakemberek prezentáltak a Geometry Global és a Kreatív által szervezett Journey konferencián, ami a shopper marketinggel foglalkozott. A délután 1-kor kezdődő konferencián számos érdekes megállapítás hangzott el, ezekből nyújtunk át olvasóinknak egy terebélyesebb csokrot.

  #3
2014-01-24 09:44:00

Az üzleti utaztatásban és rendezvényszervezésben még mindig sok pénz van, de aki valóban keresni akar rajta, annak érdemes követnie a legfrissebb trendeket - olvasható testvérlapunk, a Turizmus Online oldalán. Néhány tipp, hogy mire is érdemes odafigyelni.

  #4
2013-12-20 10:06:00

A szabályozó hatóságoknak, a hagyományos médiapiaci szereplőkhöz hasonlóan, fogalmuk sincs, mit kezdjenek a Facebookkal és a Google-lel, de nem csak nálunk. Pedig ezek az óriások ölik a minőségi sajtót, amiből megélni nem lehet, viszont nélküle nincs demokratikus nyilvánosság. Pattközeli helyzet, apró reménysugarakkal. Az Európai médiaszabályozás aktuális kihívásai című budapesti konferencián jártunk, ahol legalább annyit beszéltek üzleti modellekről, mint szabályozásról.

  #5
2013-10-04 12:53:00

A legnagyobb hazai hirdetők marketingvezetői szerint eljött az idő, hogy véget érjenek a megszorítások az ügynökségi és médiapiacon, mert a spórolás veszélyezteti a minőségi tartalmak és kommunikációs megoldások megjelenését, ami nem jó a hirdetéseket elhelyező márkatulajdonosoknak sem – derült ki a Marketing Mood Barométer című kutatásból, amit a Médiapiac Tudjuk, mérjük, tesszük című konferenciáján ismertettek.

hirdetés
hirdetés
Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés