hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kránicz Bence cikkei

#1
2018-03-29 12:11:00

Ezer éves a bencés rend bakonybéli Szent Mauríciusz monostora. A milleniumi felújítások mellett ősszel profi kommunikációs kampányt is indítottak, amelyben a szerzetesek személyisége került a középpontba. Ki János testvér kedvenc szereplője a Trónok harcából? Mi Günter testvér hobbija? Mindez a Facebook-posztokból derül ki, a kampány részleteiről viszont személyesen beszélgettünk Izsák testvérrel és Varró Szilviával, az Aeffect Communications ügyvezetőjével.

  #2
2018-01-10 11:20:00

Három karikaturista ül az asztalnál. Nem egy nemzedékhez, de szakmájuk legjobbjai közé tartoznak. A rezsibiztos mellső végtagjairól, Angela Merkel pinajeléről és nyíló pitypangokról beszélgetnek. Mostanában ilyesmiket szoktak rajzolni. Szabó László Róbertet, azaz Marabut, Merényi Dánielt, azaz Grafitembert és Pápai Gábort, azaz Pápai Gábort arról is kérdeztük, van-e még értelme ellenzékinek lenni, mit üzennek nekik az olvasóik, és mihez kezdenek, ha nem lesz több újság, ahova dolgozhatnak. Vigyázat, szókimondó szövegek!

#3
2017-12-27 08:46:00

Forgalmas közlekedési útvonalból lett Buda kulturális főutcája. A Bartók Béla út ma élhetőbb, mint valaha, ehhez pedig az üzlettulajdonosok összefogására volt szükség. De a munkának közel sincs vége. A kultúra tereiről, az utca hagyományairól, süteményezésről és fahéjillatról is beszéltünk a Bartók Béla úti civilekkel. 

hirdetés
hirdetés
Görögország és a közmédia.
Mármint olyan, ami repül.
Gúzsba kötve krízist kezelni, ez a kihívás.

Lehet-e figye­lemfelkeltő, minőségi csomagolásterveket készíteni mindössze két színből?

Mark Zuckerberg, mint magyar márkanagykövet.

Egy mérkőzés hálózatilag elemezve.

hirdetés